Palermo Kazansa da Tat Vermedi…

Gecenin 2. maçında Palermo ile Mimar Sinan Gençlik takımları karşı karşıya gelirken devreyi 2 1 önde tamamlayan Palermo takımı zor da olsa sahadan 5 3 lük skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı maça istediği gibi başlayamazken çok uzun zamandır ilk defa bu kadar tutuk ve birbirinden kopuk bir görüntü sergilerken maç boyunca istediklerini sahaya yansıtamadılar. Biraz da nasıl olsa kazanırız düşüncesi hakim gibiydi ki ne takım oyunu sergileyebildiler ne de hücumda etkili olabildiler. Rakibin genç ve tecrübesiz olması bu akşam için en büyük şansları olurken kötü performansa rağmen sahadan tecrübesiyle galip ayrılmasını bildiler. Sahada takım oyunu yoktu fakat zaman zaman bireysel performanslar ön plana çıktı ve bu bölümlerde skor üretebildiler. Hüseyin orta alanda çok gayretliydi, Metehan zaman zaman bireysel yetenekleriyle bulduğu 3 golle galibiyette büyük rol oynadı. Savunmada da bu kopuk görüntü devam ederken Kudret kritik hamleleriyle bu bölgede gecenin en iyisiydi diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Mimar Sinan Gençlik takımı önceki maçlara bakışla daha tutuk bir maç çıkarırken tecrübesizlikleriyle maçı kaybettiler diyebiliriz. Rakibin geçen sezonun 2. si olduğu göz önüne alındığında buna rağmen maç boyunca maça ortak oldular fakat 3. bölgede biraz daha başarılı olabilselerdi ve biraz daha sakin oynayıp aceleci davranmasalardı maçı kazanabilirlerdi ki bu bölgede çok top kayıpları yaptılar, final paslarını çok da beceremediler. İyi mücadele eden ekip skor üretmekte zorlanmaları en büyük handikapları olurken kaleci eksikliği de hala devam ediyor, Görkem gayretli bir oyun çıkarsa da iyi bir kalecinin eksikliği hala hissediliyor. Emirhan attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu,
Maçın Adamı : Metehan
Maçın Gümüş Adamı : Hüseyin
Maçın Kalecisi: Mehmetcan
Maçın Defansı: Kudret
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Yusuf