Hüseyin Atıyor, Palermo Kazanmaya Devam Ediyor!

Günün son maçında Palermo ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya geldi. Palermo takımı maça etkili başlarken kaptan Hüseyin ile 5.dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte aradıkları golü bulamazken ilk yarıyı Palermo takımı 1-0 önde tamamladı. 2.yarıya Karkay takımı baskılı başlasa da savunmada açıklar verince Palermo takımı art arda goller buldu ve maçı 5-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili başlayan ekip erken bir gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi ve bunda da başarılı oldular. 2.yarı rakibin gol bulmak için açıklar vermesi ile goller bulan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Güray kurtarışları ile kalesinde devleşirken maç boyunca takım arkadaşlarını ateşledi. Savunmada çok derli toplu bir görüntü çizen Palermo takımında Kadir savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Kadir performansı ile takımının savunmasını toparladı. İleride bireysel yetenekleri ile sonuca giden ekipte Metehan hızı ve tekniği ile dikkat çekerken maçın yıldızı Hüseyindi. Mükemmel bir maç çıkaran Hüseyin sahada basmadık yer bırakmazken takımının 5 golüne de imza atarak bitiriciliğini konuşturdu. İlk dakikadan itibaren maçın temposunu ayarlayan Palermo takımı zaman zaman zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip ilk yarı geriye düştükten sonra gol yemeden gol atmaya çalışırken risk almadı ve ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. 2.yarı gol için savunmada açıklar veren ekip art arda goller ile oyundan düşerken maçı 5-1 kaybetti. Kalede görev alan Emre kalesinde 5 gol görse de bir o kadar da kurtarışa imza attı. Savunmada ilk yarı uyumlu olan ekip 2.yarı çok dağılırken Murat savunmayı toparlayan isimdi, fakat 2.yarı kondisyonu tükenen Murat oyundan düşünce Karkay takımının savunması da düştü. İleride 1 kişinin ayağına bakan ekipte ileride görev alan oyuncular Palermo takımının savunmasında kaybolurken, Ahmet Yavuz takımın yıldızıydı. Takımının ataklarını şekillendiren Ahmet Yavuz tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratırken takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Güray
Maçın Golü:Hüseyin
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Metehan
Maçın Forveti:Hüseyin
Maçın Centilmeni:Ahmet Yavuz