Palermo Genç Rakibine Karşı İyi Direndi!

Genç Kayapa ile Palermo arasında oynanan maçta özellikle son bölümleri heyecan kasırgası şeklinde geçen maçta kazanan Palermo takımı oldu ve önemli bir 3 puanı ceplerine koydular.
Palermo takımı Maça çok hızlı başlarken skor avantajını eline almasını bildi ve henüz 2. dakikada 2 0 lık skor avantajını yakaladı. Bu avantajı koruyamayan ekip devreye 2 2 lik eşitlikle girerken 2. devre gol düellosu şeklinde geçti ve 43 ve 44. dakikalarda attıkları gollerle 2 farklı üstünlüğü yakaladılar. Bu avantajı iyi koruyup son bölümlerde iyi savunma yapan ekip sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Zaman zaman zorlansalar da maçı tecrübesiyle kazanan ekipte bireysel anlamda Sinan attığı 3 golle ön plana çıkarken galibiyette büyük rol oynadı, ilk yarıda orta alanda oyunu iyi yönlendiren Erkan 2. yarıda savunmaya geçerek burayı toparladı ve galibiyetin gizli mimarlarından oldu, Eren kurtarışlarıyla kalesinde yine güven verdi.
Genç Kayapa takımı maça kötü başlamasına karşın oyunu sonradan toparlarken 20. dakikadan sonra rakip kalede etkili olmaya başladı ve devreye 2 2 lik skorla girdi. Skor olarak hep geriye düşseler de 2 kere daha skora denge getiren ekip 43 ve 44. dakikalarda yedikleri golleri çıkaramadılar ve son bölümlerde rakip kalede büyük baskı kurmalarına karşın aradıkları golü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genç ve istekli bir kadroya sahip olan ekip bu akşam üst düzey bir mücadele sergileseler de skor üretme konusunda şanssız olunca maça tutunamadılar. Oynanan oyunla sahadan en az 1 puanla ayrılmayı hak etseler de skor üretemeyince bu şansı yitirdiler. Son bölümlerde oyuna büyük hareketlilik getiren Ramazan belki de oyuna daha erken dahil olsaydı skor daha değişik olabilirdi, sakatlığı var mı bilmiyoruz ama oyuna çok geç dahil oldu diye düşünüyoruz. Fahrettin orta alanda takımın en hareketli ismi olurken maçı 2 golle tamamladı, Gecenin son vuruşlardaki şanssız ismi Emirhan ise 1 gol kaydetti.
Maçın Adamı: Sinan
Maçın Gümüş Adamı: Erkan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Sinan
Maçın Centilmeni: Emirhan
Maçın Golü: Fahrettin