Palermo Galibiyetle Başladı!

Gecenin 2. maçında Palermo takımı ve Tayfa takımları karşı karşıya geldi. Ligin sonunda zirveye oynayacak 2 ekibin maçında maç oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçti Palermo takımı rakibine göre biraz daha istekli ve şanslı olunca 7-4’lük üstünlüğe uzanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Rakibine göre bireysel olarak daha yetenekli olan ekip takım oyununda aynı başarıyı sahaya yansıtamadılar çok fazla gol pozisyonunu cömertçe harcayan ekibi topta sevmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Şerif kalede elinden geleni yapsa da rakibin 6 pasın içinden bulduğu pozisyonlarda etkili olamadı. Celal savunmada erken girmesi ile kolay geçildi ve rakibe kolay pozisyon şansı verdi. İleride Ersek ve Seyit 2’lisi bir çok gol pozisyonunu harcadı. Erken vuruşlar yanlış pas hataları ve kötü bitirici vuruşlar ile bir çok gol pozisyonunu harcayan 2’li zaman zaman takımını oyundan düşürdü. Ömer ise takımının en etkili ismi olsa da uzaktan vurduğu etkili şutlarda istediği sonucu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Sonraki maçlarda Tayfa takımına başarılar dileriz.
Kazanma Faktörleri
Maça istekli başlayan genç ekip ilk dakikalarda öne geçmeyi başardı, rakibinin oyununu erken çözen Palermo takımı rakibinin gol yollarını kapatınca galibiyete uzanmak onlar için zor olmadı. Kalesini Eren’in koruduğu takımda Eren kalesinde devleşirken takımını çok güzel yönlendirdi. Savunmada görev alan Kudret oldukça iyi bir maç çıkarırken zaman zaman ileriye çıkarak takımına katkı sağlaması takımını rahatlattı. İleri uçta Murat ve İsmail 2’lisi oldukça efektiftiler. Murat oyun görüşü ve bitirici şutları ile etkili olurken İsmail ise fırsatçılığını konuşturarak goller attı. Takım olarak oyun disiplininden kopmayan ekip zorlu mücadeleden galip çıkmayı başardılar.
Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:İsmail
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Kudret
Maçın Ortasahası:Murat
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü:İsmail
Maçın Centilmeni:Ömer