Palermo Eski Günleri Dönüş Sinyali Verdi!

Ligin tecrübeli iki takımının karşılaşmasında Palermo beş farklı bir galibiyet alırken ÖZkürtün sahadan üç golle ayrıldı. Maç genelinde iki takımında atak olarak birbirlerine karşılık verdiği maçta Özkürtün , geçmiş maçlarda ki kalecilerinden ve hücum oyuncularından yoksun iyi bir mücadele gösterdi. Palermo ise rakibin bu eksiğini iyi değerlendirdi.
Kazanma Faktörleri
Palermo takımı yine bildiğimiz gibi birbiriyle iyi anlaşan ve hızlı oynayan bir takım olduklarını gösterdi. Özellikle hücumda yaptıkları kısa paslar ile rakip defansı zorlamayı başaran ekipte tüm hücum oyuncuları gol atma başarısı elde etti. Kalede Güray defansta Kadir , Emre Ve Kudret oynadı. Kadir Ve Emre skora katkı yapmasalar da geride doğru savunma başarılı bir oyun sergilediler. Defansta tek gol atan isim kudret olurken tempolu oyunu ile dikkat çekti. Hücumda ise Palermo takımı Davut , Metehan ve Hüseyin ile maça başladı. İyi adam eksiltme özelliği ile bildiğimiz davut tek gol atarken topu hücuma taşıyan isim olmayı başardı. Metehan’ın bir gol ile katkı sunduğu maçta Forvet hüseyin üç gol ile gecenin yıldızlarından olmayı başardı. Hüseyin etkili fiziği ile dikkat çekerken bugün attığı kadar da kaçırdı. Oyuna Kudret’in yerine sonradan giren Barış ise iki gollük katkı sunarak iyi bir hamle oyuncusu olduğunu gösterdi. Bu görüntüsü ile Palermo ligde ki iddiasını sürdürdü.
Kaybetme Faktörleri
Özkürtün takımı bugün kalede mutlu ile başlarken defansta Emre Dursun ve Melo ile başladı. Özkürtün defansının değişmeyen ismi olan Dursun defansta başarılı olsada hücum oyuncularının yalnız kalmasından dolayı zaman zaman ileri çıkmak zorunda kalınca geride açık veren Özkürtün maça skor olarak bir türlü tutunamadı. Hücumda ise Numan , Mehmet ve Birol ile maça başlayan ekipte tüm yük Birol’un üzerindeydi. Hızı ile fark yaratmaya çalışan Birol’a Numan destek olsada rakip savunmayı bir türlü eksiltemeyen Özkürtün maçtan üç gol atarak ayrıldı.
Maçın Adamı : Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı : Barış
Maçın kalecisi : Güray
Maçın Savunması : Kadir
Maçın Orta sahası : Davut
Maçın Forveti : Hüseyin
Maçın golü : Hüseyin
Maçın Centilmeni : Dursun