Palermo Ecel Terleri Döktü!

Gecenin 2. maçında Palermo ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Palermo oldu ve kritik bir galibiyetle play off öncesi ilk 4 ü garantiledi.
Kazanma Faktörleri:
Palermo takımı maça iyi başlarken ilk yarıda daha atak bir oyun sergilediler ve tecrübeleri ile sahanın her bölgesinde iyi bir maç çıkardılar. Devreye 4 3 önde giren Palermo 2. yarıda bocalarken bitime 8 dakika kala skora denge gelince büyük bir strese girdiler ve hem kalelerinde net pozisyonlar verdiler hem de birçok pozisyondan sonuç alamadılar. Bitime 1 dakika kala kaptan Hüseyin’in sahne almasıyla öne geçen ekip Emre ile skoru perçinlediler ve sahadan 7 5 lik skorla galip ayrıldılar. Kaptan Hüseyin attığı 5 golle galibiyette büyük rol oynarken kaleci Eren kritik kurtarışlarıyla takımına güven verdi, Emre ve Barış da skora 2 şer golle katkı sağladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Mezungladbach takımı yaklaşık 2 senelik aranın ardından yeniden bir araya gelirken bu sure zarfının verdiği bir eksiklikle zaman zaman uyum sorunu yaşadılar diyebiliriz. Savunma anlamında dirençli görüntü sergileseler de hücum anlamında eksik kalan ekip ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlanmasına rağmen maçtan çok da kopmadılar. 2. yarıda daha dirençli istekli bir görüntü sergileyen ekip son bölümde skora denge getirirken yine pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları değerlendiremeyince galibiyet şansını değerlendiremediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Takımın gol ayakları Cihan ve Enes’in skora katkı sağlayamaması da hücumsal anlamda eksik kalmalarını sağladı. Gollerin çoğu savunma oyuncularından gelirken sağ kanadın etkili ismi Ömer savunmadaki başarılı oyununu 2 golle süsledi. Ortasahada başarılı bir maç çıkaran Oğuzhan da maçı 2 golle tamamlarken kaleci Ömer kurtarışlarıyla maç boyunca kalesinde güven verdi, çok iyi bir maç çıkardı.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Aykut
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Ömer
Maçın Ortasahası: Aykut
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Hüseyin
Maçın Golü: Ömer