Palermo Bildiğimiz Gibi

Günün 2.maçında Tayfa ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça daha iyi bir başlangıç yapan ekip Palermo olurken Furkan’ın kaleye vurduğu şut dışarıya giderken Hüseyin ayağını uzatarak takımını öne geçirdi. Tayfa takımı ise fazla etkili olamazken farkı açan Palermo takımı ilk yarının son dakikasında Olcay ile bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan Palermo savunma disiplinini elden bırakmıyordu. Tayfa takımı ise farkı azaltmak için bastırmaya çalışsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın son anlarına doğru risk alan Tayfa takımı savunmasında açıklar verince Palermo takımının forveti Furkan 2 gole imza atarak maçı 5-0 Palermo takımına kazandırdı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok baskılı başlayan Palermo takımı art Arda ataklar ile gol ararken 7.dakikada Furkan’ın şut ve pas karışık asistinde Hüseyin kilidi açtı. ilk yarı rakibe göz açtırmayan ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan ekip fazla kasmadan sonuca giderek maçı 5-0 kazandı. Kalede görev alan Güray takımının en iyilerindendi. Kalesini gole kapatan Güray maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirirken refleksleri ve kurtarışları ile dikkat çekti. Savunmada rakibe göz açtırmayan ekipte Kadir savunmanın bel kemiğiydi. Rakibi maç boyunca çok fazla rahatsız eden Kadir maç boyunca neredeyse hiç geçilmedi. İleride iyi bir oyun ortaya koyan Palermo takımında Hüseyin oyunun her 2 yönünde de mücadele ederken Furkan ise maçın yıldızıydı. Performansı ile maçı takımına getiren Furkan şutları ve hızı ile parmak ısırttı. İyi bir oyun ile gol yemeden maçı kazanan Palermo takımı güzel bir oyun ile sonuca gitti.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok fazla geride başlayan ekip rakibin baskısı ile karşılaştılar hiç beklemedikleri bir anda geriye düşen Tayfa takımı 10.dakikada 2 farklı geriye düşse de oyundan düşmedi farkı azaltmak için art arda ataklar yapıyordu. Fakat gol yollarında başarılı olamıyordu. İlk yatının son anlarında kalelerinde bir gol daha gören Tayfa takımı ilk yarıyı 3-0 geride tamamlarken 2.yarının başlarında tekrar farkı azaltmaya çalışsa da rakip kaleci Güray’ı bir türlü geçemediler oyundan düştükten sonra kalelerinde 2 gol daha gören ekip maçı 5-0 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Burak fiziği ile takım arkadaşlarına çok fazla güven verirken ilk gol çok hiç beklemediği bir anda gelince oyunda  düştü ve bekleneni veremedi. Savunmada zaman zaman etkili olan ekipte Şerif takımının savunmasını maç boyunca toplamaya çalışan isimdi, çok iyi kademeye giren Şeref elinden geleni yaparken İsmail ise rakip karşısında çok kolay geçilince takımını zora soktu. İleride bir türlü etkili olamayan ekipte Ahmet takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken çok fazla pas hatası yaptı. İleri uçta görev alan Tahsin ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de sonuca gidemeyince Tayfa takımı gol atamadan maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Güray
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Ersel