Özkürtün’ün Gözü Zirvede!

Günün ilk maçında Özkürtün Gençlik ile ligin yeni takımlarından Tc Süvariler takımları karşı karşıya geldi. Maça çok iyi bir giriş yapan Özkürtün takımı çok erken bir dakikada 2 farklı öne geçmeyi başarırken Süvariler kendine gelerek skoru eşitlemeyi başardı. Fakat Özkürtün takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek ilk yarı bulduğu ard arda goller ile ilk yarıyı 5-2 önde tamamladı, 2.yarıya farkı azaltmak için baskı kurmaya çalışsa da bir türlü aradığı golü bulamayan Süvariler oyundan düşünce Özkürtün takımı farkı açtı ve maçı 10-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş yapan Özkürtün takımı daha 4.dakikada 2 farkla öne geçmeyi başardı. Bir ara skor eşitlense de ipleri tekrar ele alan ekip ilk yarıyı 5-2 önde tamamlayan ekip 2.yarı kalesini gole kapatarak maçı 10-2 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Mutlu ilk yarı kalesinde 2 gol görmüş olsa da 2.yarı kusursuz bir maç çıkararak takımının rahat bir oyun oynamasını sağladı. Savunmada ilk yarı bir ara dağılan ekip maçın genelinde oldukça iyiydi. Gökhan maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmayı toparlayan isimdi. İleride etkili ayakları ile sonuca giden Özkürtün takımında Kerim ve Birol takımlarının en iyi isimleri olurken Kerim oyunu yönlendiren kişiydi ve oyun görüşü ile fark yarattı. Birol ise ileride bitiriciliği ve tekniği ile göz doldururken maçın yıldızıydı. Takım olarak çok iyi kenetlenen ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde goller yiyerek başlayan ekip sonrasında skoru eşitlemeyi başarsa da ilk yarıyı 5-2 geride tamamlarken 2.yarı sahada yokları oynadılar ve maçı 10-2 kaybettiler. Kalede görev alan Kemal kalesinde 10 gol görse de sayısız kurtarışa imza atarken savunma Süvariler takımında çok dağınıktı. Savunmada görev alan Ömer çok ağır kalırken rakibin karşısında fazla duramadı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Süvariler zaman zaman etkili olsa da Murat çok fazla pas hatası yaptı. Erkan ile Batuhan ise takımlarını umutlandıran gollere imza atarken Erkan Ortasahada çok fazla efor sarf edince oyundan düştü. Batuhan ise çok fazla gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda etkili olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Kerim
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Durdun
Maçın Savunması:Gökhan
Maçın Orta sahası:Kerim
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Erkan