Özkürtün Zor da Olsa Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Yıldırım Sk takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlasa da golü bulan Özkürtün Gençlik takımıydı. İlk yarı Özkürtün Gençlik takımı 2 farklı öne geçmeyi başarsa da Yıldırım takımı bu gollere karşılık vermeyi başardı ve ilk yarı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı karşılıklı goller ile başlarken ilerleyen dakikalarda Yıldırım takımı öne geçerken Özkürtün takımı penaltıdan skoru eşitledi ve sonrasında Yıldırım takımı oyundan düştü. Bunu çok iyi değerlendiren Özkürtün Gençlik takımı hemen öne geçerek maçı 6-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Özkürtün Gençlik takımı öne geçse de rakip hemen beraberliği sağlarken ilerleyen dakikalarda farkı 2’ye çıkarsa da bir türlü skoru koruyamadı ve ilk yarıyı beraberlik ile noktaladı. 2.yarı geriye düşse de penaltıdan skoru eşitleyen ekip sonrasında bulduğu gol ile galibiyete uzanmayı başardı. Kalede görev alan Mutlu maç boyunca bir çok kritik kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde basit hata yaptı. Savunmada açıkları çok iyi kapatan ekipte Cengiz savunmada topları çok sektirirken kritik pas hataları yaptı. Dursun ise tecrübesi ile savunmayı toparlarken zaman zaman hücuma da katkı verdi. İleride top alışverişini çok hızlı gerçekleştiren ekipte Numan tekniği ve akıl dolu pasları ile oyunu çözerken takımını sırtlayan isimlerden biriydi. Maçın kaderini belirleyen kişi ise Biroldu. Bitiriciliği ile ön plana çıkan Birol attığı etkili şutlar ile göz doldururken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı ve attığı 4 gol ile takımını galibiyete taşıdı. Maç içerisinde bir çok kez öne geçmeyi başaran Özkürtün Gençlik takımı rehavete kapılıp geriye düşse de çok iyi bir reaksiyon göstererek galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Yıldırım Sk takımı ilk yarı 2 kez geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı öne geçmeyi başaran ekip skor üstünlüğünü koruyamayınca yenildi. Kalede görev alan Emirhan mükemmel bir maç çıkardı. Bazı pozisyonlarda art arda kurtarışlar yapan Emirhan çevikliği ve refleksleri ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da Yıldırım takımının savunması çok fazla açık verdi. Savunmada görev alan İzzet kritik müdahalelerde bulunurken tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da rakibin etkili oyuncularını durdurmakta zorlandı. Hücum bölgesinde zaman zaman bocalasalar da Ali Osman çok iyi bir performans sergiledi. Sercan ve Yasin pas alışverişini çok iyi gerçekleştirirken Sercan biraz daha savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Sercan ise hücumlara daha çok katılırken akıl dolu pasları ile takım arkadaşlarını besledi. Ali Osman topu  ayağında çok iyi saklamayı başarırken yoktan yarattığı pozisyonlar ile sonuca giderek takımını sırtladı. Maç içerisinde bir çok kez geriye düşse de oyundan düşmeyen ekip galibiyete ulaşabilecekken maçı bıraktılar ve yenildiler.

Maçın Adamı:Birol
Maçın Gümüş Adamı:Numan
Maçın Golü:Ali Osman
Maçın Kalecisi:Emirhan
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Numan
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Yasin