Özkürtün Kazansa da Elendi!

Master Cup D grubunun son maçında gruptan çıkma ihtimali kalmayan Özkürtün Gençlik ile Yunuseli takımları karşı karşıya geldi. Maç oldukça tempolu başlarken Yunuseli takımı öne geçmeyi başarsa da Özkürtün hemen karşılık vererek öne geçmeyi başardı. İlk yarı 3-2 Özkürtün Gençlik takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı sakat olarak oyuna giren Ayhan beraberliği sağlasa da Özkürtün Gençlik takımı oyun disiplininden kopmadı ve maçı 5-3 skor ile Özkürtün Gençlik takımı kazandı.

 

 

Kazanma Faktörleri

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek adeta 1-0 geride başlayan Özkürtün Gençlik takımı hemen toparlanarak ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında bir kez daha kalesinde golü gören ekip oyun disiplininden kopmayarak galibiyete uzanırken kalede görev alan Berat çok iyi bir maç çıkardı. Refleksleri ile bir çok kurtarışa imza atan Berat kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte bugün savunmayı toparlayan isim Ertuğruldu. rakibin neredeyse her atağına ayak uzatan Ertuğrul müdahaleleri ile rakibi çok zorladı. İleride topu çok iyi çeviren takımda Kerim hızı ve bitiriciliği ile fark yaratırken tekniği ile rakiplerini çok kolay egale etti. Çok iyi bir performans sergileyen Kerim sahanın en iyi isimlerinden biriydi. Birol ise pozisyon bilgisi  ile golü adeta koklarken attığı goller ile takımını öne geçiren isimdi. Ama maçta zaman zaman çok dağınık oynadı. Rakibi karşısında zaman zaman zorlansa da galibiyete ulaşmayı başaran ekip maçı 2 fark ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça güzel bir başlangıç yapan Yunuseli takımı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarının başında beraberliği sağlasalar da bir türlü devamını getiremeyen ekip maçı kaybederken kalede görev alan Bayram kurtarışları ile takımını ayakta tutmaya çalışan kişiydi. Kurtarışları ile farkın açılmasını önleyen Bayram takımının en kilit oyuncularından biriydi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Sercan savunmada çakılı kalan isimdi. Bir çok kritik müdahelede bulanan Sercan elinden geleni yapsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Emrah yoktan yarattığı pozisyonlar ile goller bulurken bitiriciliği ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Oyuna sonradan giren Ayhan ise sakat sakat görev almasına rağmen performansı ile büyük beğeni toplarken beraberlik golünü bulduktan sonra sakatlığı nüksedince beklenen etkiyi yapamadı. Maçın başında öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Kerim

Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Berat
Maçın Savunması:Ertuğrul
Maçın Orta sahası:Kerem
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Ayhan