Özkürtün Gençlik’den Harakiri!

Master Cup D Grubu 2. hafta maçında Özkürtün Gençlik ile Texas City takımları karşı karşıya gelirken büyük heyecana sahne olan maçta Özkürtün Gençlik son bölümlere 2 0 lık skorla girse de son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan 2 2 lik skorla ayrıldı ve büyük fırsat tepip tur şansını son maça bıraktı.
Özkürtün Gençlik takımı genel anlamda iyi savunma yaparken orta alanda da Birol ile etkili olmaya çalıştı ve devreye de 1 0 lık skorla girdi. 2. yarıda maç genel anlamda ortada gitse de kalelerinde çok fazla tehlike yaşamayan tecrübeli ekip son bölümlerde bulduğu golle farkı 2 ye çıkardı ve rehavete kapılınca sahadan 1 puanla ayrılıp işini son maça bıraktı. Son maçta kazanması da yetmeyecek ve Texas City nin yenilmesini bekleyecek olan ekip belki de 2. golü bulmasaydı ve 1 0 ciddiyetiyle oynasaydı maçtan 3 puanla ayrılabilirdi. Savunma disiplininden maç boyunca kopmayan Özkürtün Gençlik ileri uçta çok da etkili olamasa da rakibe göre daha çok pozisyon üretti diyebiliriz. Birol ve Ercan attıkları 1 er golle takımlarının skor yükünü çekerken Tuncay savunmadan sürekli etkili bindirmeler yaparak takımın hücum gücüne katkı sağladı.
Texas City takımı ise hücum anlamında istediklerini sahaya yansıtamazken hücum hattında görev yapan Volkan’ı yeteri kadar besleyemedi ve maçın genelinde pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Savunma anlamında iyi mücadele veren ekip rakibi iyi kapatıp çok da pozisyon vermezken orta alanda istedikleri pas organizasyonlarını yapamayınca son bölümlere aslında umutsuz girdiler. Rakip farkı 2 ye çıkarınca rehavete kapılmasını iyi değerlendiren Texax City 2 dakikada 2 golle faturayı kesti ve son tur şansını son maça bıraktı fakat son maçta 1 puan dahi kendileri için yeterli olacak ki hatta yenilmeleri durumunda bile çeyrek finale averajla çıkabilirler. Bugün Emrah etkili kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken Emre de orta alanın başarılı ismiydi. Volkan maç boyunca istediği topları alamasa da son dakikada attığı 2 golle yıldızlaştı ve takımını ipten aldı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Volkan
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Emrah
Maçın Defansı: Dursun
Maçın Ortasahası: Birol
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Birol
Maçın Centilmeni : Emre