Özkürtün Gençlik Şampiyonluk İstiyor

Günün 3.maçında Özkürtün Gençlik ile Bursaleno takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça istekli başlarken ilk dakikalarda golü bulan ekip Mehmet ile Özkürtün takımı oldu. Burselona takımı beraberlik için bastırsa da Özkürtün takımından Kerim çok şık bir frikik golü ile farkı 2’ye çıkarmayı başardı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan ekip Özkürtün takımı olurken 2.yarı Burselona takımından Sadrettin kendi sahasından aşırttırma bir vuruş ile farkı 1’indirse de Özkürtün takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek art arda goller ile maçı kopardı ve maçı Özkürtün Gençlik takımı 7-2 skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörlüeri
Maça çok istekli başlayan ekip skoru Mehmet ile erken bulurken, Kerim’in iki golü ile 10.dakikada farkı 2’ye çıkarmayı başaran ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarının başında hiç beklemedikleri bir gol yeseler de oyun disiplininden kopmadılar ve maçı 7-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Cengiz muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımını önde tuttu. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Dursun ile Onur ligin en iyi savunma ikililerinden olurken Dursun uzun boyu ile hava toplarına hakimken Onur ise kademe anlayışı ile savunmada geçilmesi zor bir isimdi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Birol tekniği ve bitiriciliği ile tam bir forvet görüntüsü çizerken attığı goller ile maçı koparan isimdi. Kerim ise oyun görüşü ile fark yaratırken maç boyunca takım arkadaşlarını besledi ve attığı goller ile farkı açtı. Takım olarak çok iyi bir performans ortaya koyan ekip maçı 7-2 gibi farklı bir skor ile kazandı ve galibiyet serisini sürdürdü.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip kalelerinde art arda goller görürken ilk yarı geliştirdiği cılız ataklarda golü bulamadı. İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan ekip 2.yarıya beraberlik golünü bulmak için baskılı başlarken Sadrettin ile farkı 1’e indirmeyi başardı, ilerleyen dakikalarda beraberlik için bastırırken savunmada açıklar verince kalesinde art arda goller gördü ve maçı 7-2 kaybettiler. Kalede görev alan Bayram kurtarışları ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da önünde oynayan arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan Burselona takımında Olcay rakibe tekte girerken arkasında çok büyük alanlar bıraktı. İleride bir türlü oyuna ısınamayan ekipte Sadrettin takımını umutlandıran gole imza atarken takımının, tek ayakta kalan ismiydi. Kaptan Ayhan ise bu maçta beklenen performansı sahaya yansıtamazken, takım olarak çok dağınık bir görüntü çizen ekip farklı mağlubiyeti engelleyemedi.

Maçın Adamı:Kerim
Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Kerim
Maçın Kalecisi:Cengiz
Maçın Savunması:Onur
Maçın Orta sahası:Kerim
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Ayhan