Özkürtün Gençlik Malikhane’yi Farklı Geçti!

Gecenin ilk maçında ligin yeni ekibi Özkürtün Gençlik ile Malikhane Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısını 4 1 önde geçen Özkürtün Gençlik maçı da 8 3 lük skorla kazanarak yoluna dolu dizgin devam etti.
Kazanma Faktörleri
Özkürtün Gençlik takımı maça çok istekli ve arzulu başlarken maçın başında bulduğu gollerle adeta rakibini şoka uğrattı ve istekli oyunuyla devreye istediği bir skorla girdi. 2. yarıda skor avantajını koruyan ekip farkı açmaya devam etti ve haklı bir galibiyet aldı. Maç boyunca sahanın her bölgesinde çok koşan ekip rakibe baskılı bir oyun oynarken son vuruşlarda da yüksek yüzde ile oynamaları galibiyette en büyük etken oldu. Takımda 6 farklı oyuncunun gol sevinci yaşaması skora yönelik oyuncularının fazlalığını gösterirken Birol ve Kerim attıkları 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları oldular.
Kaybetme Faktörleri:
Malikhane takımı sahaya ideal kadrosundan uzak bir yedili ile çıkarken maça istedikleri gibi başlayamadılar ve yedikleri peş peşe gollerle bocaladılar diyebiliriz. Ilk bölümlerde oyun olarak sahada pek bir varlık gösteremeseler de 2. Yarıda daha pozitif işler yaptılar fakat bunu skora yansıtamadılar. Buldukları gollerle farkı eritmeye çalışsalar da sahadan 8 3 lük skorla mağlup ayrılan ekip hesapta olmayan bir yenilgi aldılar. Uyum sorunu mağlubiyetteki en büyük etken olurken yenilen basit goller farkın açılmasında en önemli unsurdu. Batu attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Akif de orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi.
Maçın Adamı : Kerim
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası: Kerim
Maçın Forveti: Birol