Özkürtün Gençlik Galibiyetle Döndü!

Gecenin 3. maçında Özkürtün Gençlik ile Balat Tr takımları karşı karşıta gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan Özkürtün Gençlik takımı oldu ve lige galibiyetle dönüş yaptılar.
Kazanma Faktörleri:
Özkürtün Gençlik maça istekli başlarken özellikle hücum hattında oldukça iyi bir maç çıkardılar ve ilk bölümlerde net pozisyonlardan sonuç alamasalar da 2. yarının özellikle son bölümlerinde rakibin de oyundan düşmesiyle daha net pozisyonlar buldular ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar. Maçın genelinde iyi oynamalarına ve iyi atak yapmalarına karşın son vuruşlarda şanssız bir maç geçiren ekip maç sonunda kaçan bu golleri aramazken bitiriciliklerini konuşturup skoru eline almasını bildiler. İyi savunma yapan Özkürtün Gençlik takımı maçı savunmasıyla kazanırken dirençli görüntüsüyle rakibe göz açtırmadı. Dursun Onur ikilisi savunmada yine üst düzey bir performans sergilerken Serdar maçı 1 golle tamamladı, dahası bir çok pozisyonda oyunu kuran isimdi, oldukça iyi bir maç çıkardı. Birol şanssız goller kaçırsa da istekli oyunuyla takımına ciddi katkı sağlarken maçı 2 golle tamamladı, Ercan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Balat Tr takımı savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkması sebebiyle hücum hattında etkili olamazken buna rağmen maça iyi tutundu ve maçın genelinde oyuna ortaktılar. Önceki maça bakışla Gökhan ve Fırat’ın yokluğu ileride etkili ataklar yapamamalarına sebep olurken Murat Candan bu bölgede takımının hücum yükünü çeken isim oldu fakat ileri uçta çok yanlız kaldı. Savunmada takım halinde iyi mücadele etseler de atakları sonlandıramamaları sebebiyle öne geçme şanslarını çoğu kez değerlendiremediler. Yeteri kadar şut denemeyen ekipte tek eksik hücum hattı olurken bu bölgede eksikleri olmasaydı yükselişlerini bu maçta da sürdürebilirlerdi fakat olmadı. Kaleci Eren önceki maçlara bakışla düşük bir performans sergilerken yemeyeceği golleri yedi diyebiliriz. Bunun dışında Murat’ın 2. yarıda sakatlanıp oyun dışında kalması takımın oyun düzenini bozarken rakip her ne kadar 1 oyuncusunu sahadan çıkarıp sayıyı eşitlese de hücum hattının en etkili silahı Murat olduğu için O’nun yokluğunda Balat kalan sürede hücum da bütün etkinliğini kaybetti. Savunma hattında oldukça başarılı bir maç çıkaran ekipte Habil savunmasını çok iyi yönetirken takımın bu bölgedeki en etkili ismiydi. Kaptan Mehmet ise attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken Murat oyunda olduğu sürede takımının ataklarını yönlendiren isimdi.
Maçın Adamı: Ercan
Maçın Gümüş Adamı: Serdar
Maçın Kalecisi: Cengiz
Maçın Defansı: Dursun
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Ercan
Maçın Golü: Ercan
Maçın Centilmeni: ?