Özkürtün Gençlik Beraberlik Rekoruna Gidiyor!

Gecenin ilk maçında Sadıçlar Fc ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya gelirken iki takımın da üst düzey mücadele sergilediği maçta birçok kırılma noktası olsa da puanlar paylaşıldı ve maçtan kazanan çıkmadı.
Sadıçlar takımı maça iyi bir oyunla başlarken rakibin baskılı oyununu iyi durdurdu ve dirençli bir görüntü sergileyerek rakibe geçit vermedi. Kontrollü bir oyunla rakip kalede etkili ataklar yapan ekip skor avantajını eline almasını bildi. Kalelerinde goller gördükten sonra biraz daha geriye çekilen ekip oyunu kendi yarı alanında kabul etse de yine de etkili ataklarla gol aradılar ve son bölümlere 3 2 önde girmelerine rağmen son dakikalarda yedikleri golle sahadan 3 3 lük skorla 1 puanla ayrıldılar. Genel anlamda daha az pozisyon bulan taraftılar ama iyi savunma yaptılar, rakibe göre daha uyumlu bir görüntü sergileyen ekip ligin en çok koşan takımlarından birine karşı iyi mücadele etti ve önemli bir puan aldılar diyebiliriz. Önceki maçlara bakışla daha derli toplu bir görüntü sergileyen ekip son dakikalarda 3 2 öndeyken bir pozisyonda rakibi 3 e 1 yakaladıkları pozisyonda golü bulabilselerdi maçı burada bitirebilirlerdi fakat bu pozisyondan sonuç alamayınca devamın kalelerinde golü gördüler ve 1 puana razı oldular.
Özkürtün Gençlik takımı çok koşmasına ve çok baskılı bir oyun oynamasına rağmen skor üretmekte çok zorluk çekiyorlar, iyi futbol oynayıp iyi mücadele etmelerine rağmen son vuruşlarda yüksek istatistik yakalayamamaları ve isabetli şut sayılarının az olmaları skor üretmelerinde zorlanmalarına sebep oluyor.Pas ve takım oyununu bugün sahaya yine iyi yansıtıp maça iyi başlamalarına rağmen skor üretemeyince kalelerinde gördükleri gollerle bir anda yenik duruma düştüler fakat buna rağmen maçı bırakmayan ekip baskılı oyunuyla skora denge getirmesini bildiler. Son bölümlere yenik durumda girmelerine rağmen beraberlik golünü bulan ekip ligin belki de en çok berabere kalan 2. takımı konumunda bulunuyor. Aslında yenememelerine rağmen yenilmemeleri önemli bir başarı olsa da eksikleri bir an önce bulup play off lara daha emin adımlarla yürümeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Mutlu kalesinde şanssız goller görse de yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutarken iyi bir maç çıkardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Birol
Maçın Kalecisi: Mutlu
Maçın Defansı: Ramazan
Maçın Ortasahası: Kerim
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Ramazan
Maçın Centilmeni: Yusuf