Özkürtün Galibiyetle Başladı!

Gecenin son maçında Özkürtün Gençlik ile Vaizoğulları takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta büyük çekişme yaşanırken son dakikaları tamamlanmayan maçta kazanan rakibin sahadan çekilmesiyle hükmen Özkürtün Gençlik takımı oldu ve sezona galibiyetle başladılar.
Özkürtün Gençlik takımı aslında maça atak bir oyunla başlarken maçın genelinde üstün bir oyun sergilediler diyebiliriz. 2. yarıda bir an kopukluk yaşayan ekip skor olarak önde olduğu bölümde bir anda geriye düştü. Buna rağmen oyunu bırakmayan ekip üst üste ataklar yaparken son bölümlerde farkı 1 e indirdiği bölümde maç yarıda kalınca maçtan 3 0 lık skorla hükmen galibiyetle ayrıldılar. Hücumsal anlamda istekli bir oyun sergileseler de son vuruşlarda yeteri kadar şanslı değildiler. Handikapları ise savunmaydı ki burada kopuk bir görüntü sergilediler ve kolay goller yediler. Birol attığı 4 golle sezona fırtına gibi başlarken Serdar da orta alanda takımın en etkili ismiydi.
Vaizoğulları takımı hem savunmada hem orta alanda iyi mücadele ederken hücumda da az ama öz ataklarla rakip kalede etkili oldular. Genel anlamda dirençli bir görüntü sergileyen ekip performanslarıyla bu sezonun flash ekiplerinden biri olacağını gösterirken güçlü rakiplerine karşı maç boyunca oldukça iyi bir oyun sergilediler. Son bölümlerde sahadan çekilmeselerdi en az 1 puanla sahadan ayrılırlardı, belki de skor avantajını koruyarak 3 puanı ceplerine koyabilirlerdi. Mevki anlamında sahanın her yerinde iyi performans sergileyen ekipte tek handikap gerilen sinirleriydi diyebiliriz. Yücel attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken gol yollarındaki soğukkanlılığı ile takımı adına güzel goller attı.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Yücel
Maçın Kalecisi: Onur
Maçın Defansı: Mehmet
Maçın Ortasahası: Serdar
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Yücel
Maçın Centilmeni: Ayhan