Özkaradeniz Sonradan Açıldı!

Günün maçında Özkaradeniz ile Efsane Spor takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı ortada geçen maçın son bölümlerinde Özkaradeniz takımı bulduğu gollerle farkı açmasını bildi ve sahadan farklı skorla galip ayrılıp pandemi sonra lige galibiyetle döndü.
Özkaradeniz takımı maça iyi başlarken genel anlamda iyi pas yapıp çok da koşarak sahadan her bölgesinde etkili bir oyun sergilediler. Yedikleri gollerle skoru başlarda ellerine alamasalar da son bölümlerde rakibin de oyundan düşmesiyle farkı açtılar ve farklı bir galibiyet aldılar. Ömer ve Ahmet attıkları 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken Şuayip istekli oyunu ve asistleriyle ön plana çıktı.
Efsane Spor maça iyi başlamasına ve net pozisyonlar girmesine karşın birçok pozisyondan sonuç alamayınca oyunun ortada olduğu bölümlerde farkı açamadı. 2. yarıda oyundan düşmeleriyle kalelerinde goller görmeye başlayan ekip maça tutunamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Aslında iyi mücadele edip organize olmalarına karşın skor üretme konusunda şanssız bir maç çıkarmaları mağlubiyete sebep oldu diyebiliriz. Ercan 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Ömer

Maçın Gümüş Adamı: Ahmet

Maçın Kalecisi: Afroj

Maçın Defansı: Mahmut

Maçın Ortasahası: Şuayip

Maçın Forveti: Ahmet

Maçın Golü: Ercan

Maçın Centilmeni: Furkan