Özkaradeniz Ecel Terleri Dökerek 2. Turda!

1. Tur son maçta Özkaradeniz ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Fight Club takımının 2 0 üstünlüğü geçilen maçta favori olan taraf Özkaradeniz 7 3 lük skorla adını 2. tura yazdırdı.

Özkaradeniz takımı maça iyi başlamasına rağmen yedileri şok gollerle 2 0 yenik duruma düştü. Rakip kaleyi abluka altına almasına karşın skor üretmekte zorlanan ekip 2. yarıda rakibin direncini kırdı ve peş peşe gollerle 2. tur biletini aldı. Kaptan Şuayip ve Musa 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken diğer gol Ömer’den geldi.

Fight Club takımı maça iyi başlarken maçın başında bulduğu gollerle 2 0 lık skor üstünlüğünü yakaladı. Uyum sorunu olmasına rağmen takım halinde çok iyi mücadele eden ekip özellikle kalecilerinin üst düzey performansıyla ilk yarıda ayakta kaldı. Daha çok uzun toplarla gol arayan ekip Şahin’in bireysel yetenekleriyle rakip kalede etkili oldular. Rakibin baskılı oyununa 2. yarıda direnemeyen ekip peş peşe gollerle oyundan düşerken sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Şahin takımın en etkili ismi olurken Murat da jeneriklik golüyle geceye damgasını vurdu.

Maçın Adamı: Şuayip

Maçın Gümüş Adamı: Musa

Maçın Kalecisi: Afroj

Maçın Defansı: Harun

Maçın Ortasahası: Musa

Maçın Forveti: Şuayip

Maçın Golü: Murat

Maçın Centilmeni. Furkan