Osmanlıgücü Son Dakikada Güldü!

Gecenin son maçında kıran kırana bir maç yaşanırken Tayfa ile Osmanlıgücü takımları karşı karşıya geldi ve son gülen son dakika golüyle Osmanlıgücü oldu, 2 de 2 yapıp yollarına emin adımlarla devam ettiler.
Osmanlıgücü maça 2 dakikada yedikleri 2 golle adeta şok olarak başlasa da devrenin sonlarına doğru farkı kapatıp ilk yarıyı 4 3 geride tamamladı. 2. devrenin başında skora denge getiren ekip karşılıklı gollerle geçen devrede maçın son dakikalarına beraberlik girilirken rakibin kendi kalesine attığı golle 3 puana uzandılar ve bu müthiş maçta kazanan taraf oldular. Genel anlamda iyi futbol oynayan ekip son bölümlerde oyundan düşse de şans bu akşam yanlarındaydı ve son dakika golü 3 puanı getirdi. Salih attığı 4 golle geceye damgasını vururken 4 gol de birbirinden güzeldi. Harun da orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süslerken Zafer savunmanın öne çıkan isimlerinden oldu. Ozan maçı golsüz tamamlarken orta alanda iyi mücadele etti, Bekir ise ileri uçta istekli bir oyun sergilerken son dakikada kullandığı kornerle takımını ipten aldı.
Tayfa takımı ise maça çok hızlı başlarken ilk yarıda skor avantajını korumasını bildi fakat 2. yarıda oyundan düşen rakiplerine karşı pozisyonlar da bulmalarına rağmen galibiyetini bulamadı ve son dakikada yedikleri şanssız golle maçtan puansız ayrıldılar. Aslında oynadıkları ilk maçı son dakikadaki piyango golüyle kazanmışlardı, bu maçı ise son dakikada yedikleri piyango golüyle kaybettiler diyebiliriz. Seyit Ahmet ve Ömer Faruk la orta alanda etkili olan ekip daha fazla şut deneseler maçtan galibiyetle ayrılabilirlerdi. Ersel ve Ömer Faruk attıkları 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları olurken Celalettin ve Seyit Ahmet de maçı 1 er golle tamamladılar. Şevket kalesinde etkili kurtarışlarla takımını maç boyunca ayakta tutarken kaptan Şerif ise savunmanın en dirençli ismiydi.
Maçın Adamı: Salih
Maçın Gümüş Adamı: Ömer Faruk
Maçın Kalecisi: Şevket
Maçın Defansı: Zafer
Maçın Ortasahası: Harun
Maçın Forveti: Salih
Maçın Golü: Celalettin
Maçın Centilmeni: Ersel