Nihayet Enfess Döner !

Maçın Adamı: Ali
Maçın Gümüş Adamı: Tayfun
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Doğancan
Maçın Ortasahası: Halil Pala
Maçın Forveti: Tayfun
Kestel Gürsu konferansında gecenin maçında Murat Telekom ile Enfess döner karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan takım Enfess Döner oldu hücum hattını değiştirmesinin büyük etkisi vardı. Maçta ilk 10 dakika da eşitlik sürerken Enfess Döner oyuncusu olan Doğancan’ın ileriye gönderdiği top kaleci hatası ile gol oldu ve 1-0 avantaj sağlayarak kilidi çözdü.Golden sonra Enfess Döner daha rahat bir şekilde oyun kurmaya başladı. Murat Telekom topu geriden çıkarmakta zorlandı ve rakibe karşı ileride baskı yapmak istedi ama savunmada açıklar vermeye başladı. İlk yarı da tek farkı koruyarak bitirmek isteyen takım Enfess Döner gol yese de farkı korudu ve ilk yarı 3-2’lik skorla bitti.
İkinci yarının başlarında defansın hatasını değerlendiren Enfess Döner oyuncusu Tayfun golü bularak skoru 4-2’ye getirdi ve takımını rahatlan golü attı. Murat Telekom takım olarak sakatlıkları bulunduğu için tam gücüyle oyun oynayamadı ve istediklerini sahaya yansıtamadı. Enfess Döner  2-3 maçtır talihsiz olarak galibiyet almakta zorlansa da  bu maçta  takım olarak uyum sağlamayı başardı ve  istediği futbolu sahaya yansıtınca galibiyeti aldılar ve 7-4 skorla sahadan ayrıldılar.
Enfess Döner de kalede Ali görev alırken çok başarılıydı takımının galibiyet almasının da büyük rol oynadı kaptan olarak takımı için elinden geleni yaptı ve kritik kurtarışlarla alkışları aldı.Savunmada Doğancan yerini korudu ve rakip takımı çok zorladı atakları yerinde kesti. İsa her zaman oynadığı mevkinin dışında başlasa da başarı bir oyun sergiledi Halil sık sık ileriye destek verdi takımının ileri de oyun kurmasın da yardımcı oldu. Hücumda Okan çok kritik toplar keserek oyunun seyrini değiştirdi ve tek golle maçı tamamladı. Tayfun takımının pas trafiğini kurdu ve maçta sonuna kadar koştu mücadele etti çok istekli bir oyun sergiledi. Halil Pala takımının gol silahı oldu ve başarılı da oldu 2 gol buldu takımının galibiyet almasın da büyük payı var.
Murat Telekom takımın da kalede Tufan görev alırken ilk yarıda güzel bir performansla oynarken ikinci yarı da rakibi karşısında şansızdı. Savunmada Fatih S. duruk bir oyun sergiledi ve istediğini saha da yapamadı. Fırat en geride kalandı ve yerini hiç kaybetmedi ama rakip karşısın da tek başına yeterli olamadı. Efraim sakatlıktan yeni çıktığı için performans tam istediğini yansıtamadı ama sonuna kadar mücadele etti.Hücum da  Öztekin geriden oyun kurmaya çalıştı  ama savunmaya destek vermekte zorlanınca rakip takıma avantaj sağladı. Sinan buldukları çoğu gol de alt yapıyı hazırladı her zaman ki performansı ile oynadı başarılıydı ama yeterli olamadı. Kadir takım da yeni olmasına rağmen çabuk uyum sağladı güzel paslaşmalar yaptı ama rakip savunma karşısın da çok zorlandı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.