Nihayet Bozkurt

Yıldırım konferansı gecenin maçında Bozkurt ile Kars spor takımlarıyla karşı karşıya geldi. Maça istekli ve baskılı başlayan taraf genç ekip Bozkurt oldu. Emreyle ilk dakikalarda rakip kalede etkili olmaya çalışan ekip, arka arka iki gol bularak bir anda farkı ikiye çıkarmayı başardı.Golden sonrada baskısını devam ettiren ekip Alperen’le farkı 3’e çıkarınca Kars Spor için maç ilk dakikalardan itibaren zor geçmeye başladı. Vural’la gol bularak skoru 3-1 e getiren Kars Spor umutlansa
da Mücahit ve Enes’in ayağından buldukları gollerle Bozkurt 2 gol daha bularak skoru 5-1 yaptı ve soyunma odasına 5-1 önde girmeyi başardı. İkinci yarıyla birlikte farkında açılmasıyla Kars spor oyundan dahada düştü ve defansta açıklar vermeye başladı.Vuralla rakip kalede etkili olmaya çalışan Kars spor istediği golleri bir türlü bulamazken kalesinde de arka arkaya goller gördü ve maçı 9-2 mağlup tamamladı.

Bozkurt takımında kalede Burak görev alırken bugün ona pek fazla iş düşmezken özellikle ilk yarıda gelen topları da çok iyi çıkarınca galibiyette önemli bir rol oynadı.Alperen savunmadan sürekli ileriye top taşıdı,birbirinden güzel iki gol atarak takımına yine katkı sağlayan isimdi.Celal orta alanda çok çabaladı sürekli top aldı verdi pas trafiğini iyi kurdu.Gol için çok çabaladı ama gol sevincini bir türlü yaşayamadı.Enes takımıyla ilk maçı olmasına rağmen sanki aylardır birlikte oynuyorlarmışcasına güzel bir futbol ortaya koydu, iki güzel golünün yanı sıra güzel asistleri de vardı. Barış orta alanda Mücahit’le çok iyi paslaşmalar yaparken takım arkadaşlarına bir çok gol pozisyonuna soktu ve galibiyette önemli rol oynayan isimlerden biriydi.Mücahit diğer maçların aksine bugün biraz daha tutuk bir performans sergilese de çok top kaybı yapmasına rağmen yine oda genel anlamda iyi bir maç ortaya koydu ve takımını galibiyete taşıyan isim oldu.Emre son maçlardaki gol sevinci yaşayamama şansızlığını üzerinden atarak bugün iki gol birden bularak maçın henüz maçın ilk on dakikasında maçı koparan isim oldu.

Kars sporda kalede Candaş görev alırken maç boyu elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı.Çok kritik kurtarışlara imza atan başarılı kaleci etkili rakibine karşı yediği gollerde pekte yapacağı birşey yoktu.Fırat savunmada kanadını çok iyi savunurken ataklara pek destek veremedi elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmayı başardı. İlyas topla birlikte ileriye çıkmaya çalışırken zaman zaman top kayıpları yaşattı takımına ve buda takımına pahalıya mâl oldu. Mami ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyarken elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı ancak istediği pasları bir türlü veremedi. Cantürk savunmanın solunda ilk yarıda özellikle etkili bir futbol ortaya koyarken ikinci yarıda genç rakibe karşı oldukça zorlandı. Ufuk sol ayağını çok etkili kullanan başarılı oyuncu, uzaktan şutlarla dönem dönem kaleyi yoklasa da gol sevincini bir türlü yaşayamadı. Vural takımın en etkili ismiydi attığı iki golün yanı sıra takımını sürekli ayakta tutmaya çalıştı bir çok gol pozisyonuna girdi ancak kaleci Burak’ı geçmeyi başaramadı son vuruşlarda şanssızdı.Çağdaş oyuna sonradan dahil olurken istediklerini bir türlü sahaya yansıtamadı şanssızdı.

Maçın adamı:Emre
Maçın gümüş adamı:Vural
Maçın kalecisi:Burak
Maçın defansı:Alperen
Maçın ortasahası:Enes
Maçın forveti:Vural

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.