Nefis Maçta Kazanan Son Dakikalarda Dağlılar Oldu…

Bu akşam ki maçta kudüs Fc ve Dağlılar Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ekip Kudüs Fc olurken üst üst geliştirdikleri ataklar ve etkili şutlar rakibe ilk dakikalarda göz dağı veriyordu. Pozisyonları ardı ardına devam ettiren Kudüs Fc dakika 9 da golü de buldu bu golden sonra uzaktan şutlarla gol arayan Dağlılar Fc kaleci Bahrinin güzel performansıyla karşı karşıya geldi bu sefer. Gelişen yeni bir Kudüs Fc atağında top yeniden filelerle buluştu ve aradaki farkı 2 ye çıkardı. Dağlılar Fc üst üste yedikleri gollerle ne olduğunu anlamazken bir an önce toparlanmaları gerektiklerinin farkındaydılar ve öylede oldu savunmasını daha diri tutan ekip İsmail ve İsa gibi sprınter oyuncularını kullanmasını bildi ve peş peşe 2 golde onlar buldu ve ilk yarının sonlarına doğru durumu eşitlediler. 2. yarıya hızlı başlayan ekip bu sefer Dağlılar Fc oldu.
Üst üste geliştirdikleri hızlı ataklar rakip kalede tehlike yaratıyordu. Bazı pozisyonlarda kaleci bahriyi geçemeyen Dağlılar Fc Melih bir birinden sert tabir yerindeyse füze şutlarıyla aradaki farkı 2 ye çıkardı bu dakikadan sonra Kudüs Fc tutuk futbolu bir süre üstünden atamadı geliştirdikleri bir pozisyonda oluşan frikikte topu ağlarla buluşturan ekip maça yeniden ortak oldu. Hemen ardında rakip kalede bir defa daha çoğalan Kudüs fc ekibi yine sağ çaprazdan kazandıkları frikikle beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra galibiyeti kaçırmamak isteyen Dağlılar Fc ataklarını hızlandırdı ve birbirlerinden hızlı iki oyuncusu İsa ve İsmail le golleri bularak sahadan 3 puanı alarak ayrıldılar.
Kudüs Fc de kalede Bahri vardı. İlk yarıda da ikinci yarıda net pozisyonları güzel reflekslerle çıkaran oyuncu mağlubiyeti engelleyemedi. Defans ta Hakan, Samet, Tolga yer aldı. Tolga sürekli ileriye destek verirken geride de takımı için elinden gelen bütün mücadeleyi verdi ve takımına skor desteğinde de bulundu. Hakan bu akşam genel anlamda iyiydi zaman zaman araya kaçırdığı toplar onlara pahalıya mal olsa da oda elinden geleni yaptı. Samet bu akşam sahada mücadelesiyle iyi bir görüntü sergiledi zaman zaman yerini kaybeden oyuncu yenilen golle re engel olamadı. Orta saha da Mehmet ve Barış vardı. İki oyuncuda bu akşam gol bulmak için her yolu denediler uzaktan bir çok şut çeken oyuncular bunlardan sadece 1’er tanesini gole dönüştürdüler buda onlara yetmedi.Forvette ise Osman vardı takımı adına 2 gol kaydeden oyuncu buna rağmen takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
Dağlılar Fc ekibinde kalede Barkın vardı ikinci yarı tecrübesizliğinden yediği gol dışında bu gayet iyiydi. Savunmada Erhan, Davut ve Emre görev yaptı. Davut sürekli ataklara destek veren oyuncu olurken Erhan zaman zaman ataklara katkı sağladı Emre ise maç boyu yerini kaybetmeyerek iyi bir görüntü sergiledi . Orta sahada Melih ile İsa oynadı Melih bugün rakip kaleye gönderdiği çok tehlikeli şutlarla takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. İsa ise sürekli çapraz ve dikine taşıdığı toplarla güzel gollere imza attı. İsmail ise gecenin bir diğer yıldızıydı birbirinden güzel gollere imza atan sprınter oyuncu gecenin kahramanlarındandı.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı : İsmail
Maçın Defansı: Erhan
Maçın Ortasahası : Melih
Maçın Forveti : İsmail
Maçın Centilmeni : Davut

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.