Nefis Maçta Kazanan Goriyana!

Gecenin maçında Vişne City FC ile Goriyana takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Goriyana takımı ilk yarısını 4-1 önde tamamladığı karşılaşmadan 4-3 lük skorla galip ayrıldı ve 2 de 2 yaparak sezona güzel bir başlangıç yaptılar.
Kazanma Faktörleri:
Goriyana takımı rakibe göre maçı daha çok isteyen taraftı ve sahadan da haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Rakiplerine göre daha çok koşup daha çok pozisyon bulan ekip sahanın her bölgesinde daha arzulu bir oyun sergilerken sahada adeta basmadık yer bırakmadılar. Hücum hattında da etkili bir maç çıkaran ekip sahadan haklı ve rahat bir galibiyetle ayrıldı. İlk yarıda attıkları goller ile maçı kazanan ekip ikinci yarıda da bir çok pozisyondan yararlanamadılar. Genel anlamda güzel bir maç çıkardılar.
Kaybetme Faktörleri:
Vişne City takımı aslında maça ortak bir görüntü sergilese de ileri uçta Akının çok yanlız kalması sebebiyle ve defansta çok boşluk vermeleri sonucunda devreyi 4-1 geride tamamladı. 2. yarıda daha etkili ataklar yaparak maçı 4-3 e getirseler de kondisyon olarak rakipleriyle baş edemediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. En önemli faktörlerden birisi ise Tanerin bugün isteneni verememesiydi tecrübeli oyuncu eğer kendi oyununu oynayıp takımına daha fazla destek olabilseydi skor daha farklı olabilirdi .
Öne Çıkan İsimler:
Emircan Goriyana adına attığı 2 golle maçın en iyilerindendi . Yusuf maç boyunca hiç durmadı defansta ve orta alanda maçın en iyilerindendi. Kalede ise Bilal etkili kurtarışlarıyla güven verdi.
Vişne City takımında ise Nurullah defansta yanlız kalsa da güzel performans sergiledi. Kaptan Emre orta alanda istekli bir oyun sergiledi .
Akın ise çok mücadele etti 2 gol atan tecrübeli isim ne kadar istese de takımına galibiyeti getiremedi.
Maçın Adamı: Emircan
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Bilal
Maçın Defansı: Nurullah
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Akın
Maçın Golü: Emircan
Maçın Centilmeni: Emre