Nefis maçta kazanan Bozkurt

Maçın Adamı:Celal
Maçın Kalecisi:Mert
Maçın Defansı:Celal
Maçın Ortasahası:Mücahit
Maçın Forveti:Durmuş
Maçın Golü:Durmuş

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Bozkurt takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça 2 takımda iyi başlasada Efsane Zeybek takımı girdiği pozisyonlarda golü bulamayınca Bozkurt takımı 7.dakikada Mücahitin ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. İki takımda girdiği gol pozisyonlarını uzun bir süre değerlendiremedi ve Bozkurt 21. dakikada Barışın bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra toparlanan Efsane Zeybek takımı peş peşe uzaktan şutlar ile kaleyi yokladı. Durmuş 23.dakikada farkı 1’e indirdi. ilk yarının son dakikalarında Efsane Zeybek takımı Selimin bulduğu gol ile ilk yarıyı başladığı gibi beraberlik ile sonuçlandırdı.
2.yarıya çok hızlı başlayan Efsane Zeybek takımı ilk pozisyonda 27.dakikada Durmuşun bulduğu gol ile maçta ilk defa öne geçti. Fakat gole sevinmeleri fazla uzun sürmedi ve Ozan karşılık vererek maça tekrar dengeyi getirdi. Bozkurtlar öne geçmek için bastırdığı dakikalarda Ozan ile bir gol daha bularak 29. dakikada 4-3 öne geçti kıran kırana geçen maçta 35.dakikada Celal ile farkı 2’ye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra hemen karşılık veren Cengiz farkı tekrar 1’e indirdi.1 dakika sonra Bozkurt karambolden buldukları gol ile farkı tekrar 2’ye çıkardılar. 2.yarıya golle başlayan Efsane takımı bir türlü aradığı golü bulamadi uzaktan vurulan şutta direkten dönen topları kırılma dakikasıydı diyebiliriz o pozisyonun sonrasında Mücahitin buldugu gol ile farkı 3’e çıkaran Bozkurtlar oldukça rahatladı. Efsane Zeybek takımı farkı azaltmak için bastırdı fakat aradığı golü son dakikalarda bulunca sadece skor değişti. Maç 8-5 Bozkurt lehine sonuçlandı.
Bozkurt
Bozkurt oldukça genç ve diri bir takım görüntüsündeydiler ve galip gelmeyi başardılar. Kalede Mert oldukça iyiydi refleksleri ile dikkat çeken başarılı eldiven kurtarışları ile galibiyetin mimarlarındandı. Defanstta Alperen, Celal ve Barış 3’lüsü görev aldı. Maç boyunca birbirleriyle çok uyumluydular. Alperen defanstta çakılı olan isimdi ve yaptığı kritik müdaheleler ile göz doldurdu. Barış zaman zaman hücuma çıksada hücumda pek etkili olamada savunmada ise elinden gelen herşeyi yaptı. Celal takımının en teknik isimlerindendi rakibi oldukça zorlayan celal çok başarılıydı. Ortasahada Mücahit ve Abdullah ikilisi görev aldı. Hücum ve savunma yönünde oldukça başarılı olan 2’liden Mücahit hücumlarını yönlendiren isimdi ve kritik dakikalarda attığı goller ile maçı koparan isimdi. Abdullah ise arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar ile dikkat çekti. Forvette Ozan başarılı bir maç çıkarsada çok fazla topu direkten dönmesi sebebiyle şansı yanında degildi diyebiliriz. Sonraki maçlarda Bozkurtlar takımına başarılar dileriz.
Efsane Zeybek
Kalelerinde erken gol yiyip ilk yarı 2 farklı geriye düşmelerine rağmen ilk yarıyıyı beraberlik ile bitiren Efsaneler 2.yarı öne geçmelerine rağmen skor üstünlüğünü koruyamayıp maçı kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede Cem güzel karşı karşıya pozisyonlarda korkusuzca müdahale eden kaleci takım arkadaşlarının kurbanı oldu diyebiliriz. Savunmada Mustafa, Cengiz ve Harun 3’lüsü oynadı. Maç genelinde iyi oynayan 3’lü zaman zaman maçtan kopmaları neticesinde yenilen gollerde başroldeydiler. Cem savunmada elinden geleni yapsada takım arkadaşlarının kademelerine giremediğinde savunmada açık verdi. Mustafa savunmada en etkili isimdi fakat yenilgiyi engelleyemedi. Cengiz zaman zaman ileri çıkması neticesinde arkasında büyük boşluklar verdi. Ortasahada Selim ve Vefzi 2’lisi görev aldı. Selim hücumda oldukca etkiliydi fakat savunmada pasif kaldı. Fevzi takım arkadaşlarıyla zaman zaman uyum sorunu yaşasada iyi bir maç çıkardı. Forvette Durmuş oynadı elinden geleni yapan durmuş maçın en skorer oyuncusu oldu bu galibiyet için yeterli olmadı. Sonraki maçlarda Efsane Zeybek takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.