Mutlular Puanla Tanıştı!

Günün maçında Mutlular Gb ile ligde ilk maçına çıkan Eski Münih takımları karşı karşıya gelirken izleyenlerin büyük keyif aldığı maçtan Mutlular Gb takımı son dakika golüyle sahadan 9 8 lik skorla galip ayrılıp galibiyetle tanıştı.

Mutlular Gb takımı maça fırtına gibi başlarken henüz ilk bölümlerden farkı açmayı başardı ve 6 1 gibi farklı bir skor yakalayıp devreye 7 3 lük skorla önde tamamladı. 2. yarıda rehavete kapılan ekip oyundan anlamsız bir şekilde düşüp skorun beraberliğe kadar gelmesine engel olamasa da son dakika golüyle sahadan galibiyetle ayrılıp ilk puanlarını aldılar. Özellikle ilk yarıdaki oyunla büyük beğeni toplayan ekip izleyenlerin gözlerinin paslarını silerken gelecek adına umut verdiler. Ertuğrul ve Ömer 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken Musa orta alanda oyunu iyi yönlendirdi, Emin ise istekli oyununu 2 golle süsledi.

Eski Münih takımı ligde çıktıkları ilk maçta başlarda bocalama yaşarken kalelerine gelen neredeyse her topun gol olması istedikleri oyunu sahaya yansıtamamalarına sebep oldu. İlk yarıda farklı skorla yenik durumda olmalarına karşın 2. yarıda oyuna denge getiren ekip güzel gollerle farkı kapatıp beraberliği yakalasalar da son dakika golüyle yıkıldılar. Buna rağmen ilk maçlarında iyi mücadele ederlerken maça kalecisiz çıkmaları en büyük handikapları oldu. Çağatay ve Furkan 3 er golle takımın skor yükünü çeken isimler olurken diğer goller Fatih ve Muhammed’den geldi.

Maçın Adamı: Ertuğrul

Maçın Gümüş Adamı: Musa

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Ertuğrul

Maçın Ortasahası: Musa

Maçın Forveti: Ömer

Maçın Golü: Furkan

Maçın Centilmeni: Çağatay