Müthiş maçta kazanan Macır United

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça başlayan taraf Kuzenler takımıydı. 2 denk takımın mücadelesinde ilk dakikalarda 2 takımda rakibini tarttı. Hücum hattı daha etkili olan takım Macır United takımıydı ve 5.dakikada Kuzenler takımının ceza sahasındaki karambolü çok iyi kullanan Süleyman fırsatçılığını kullanarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Kuzenler takımı daha atak ve baskılı oynamaya başladı. 10.dakikada Kuzenler takımından İlker sol kanattan mükemmel bir şut çekti fakat top üst direkten oyun alanına döndü direği sarsan İlker maç boyunca uzaktan şutları ile oldukça etkili oldu. İlerleyen dakikalarda maç biraz sertleşse de 2 takımın oyuncuları da oldukça centilmendi ve sertlik maçı kötü olarak etkilemedi. Macır United takımı kalesinde baskı gördüğü dakikalarda Ali orta saha yayı üzerinde mükemmel bir vuruş yaparak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra Kuzenler takımından Hakan Messi varî bir gol ile farkı 1’e indirdi ve takımını oyunda tuttu. İlk yarıda kalan dakikalarda 2 takımda girdiği pozisyonları birer birer harcadı. Fakat ilk yarının son dakikalarında Ali ve İsmail sahneye çıkarak ilk yarının skorunu 4-1 Macır United takımı lehine belirledi.

2.yarıya Kuzenler takımı farkı indirmek için baskılı başlasa da 2.yarının ilk dakikalarında İsmail’i engelleyemeyince skor 5-1 oldu. Bu golden sonra biraz rahatlayan ve maçı rölantide oynamaya çalışan Macır United kalelerinde bolca pozisyon vermeye başladı. Bu pozisyonları oldukça etkili kullanan Kuzenler takımında günün başarılı ismi Hakan 5 dakika ara ile attığı 2 gol ile takımını maç için umutlandırdı. Macır United bu gollerin şokunu atlatamadan Kuzenler takımı frikik organizasyonu ile Hüseyin’in ayağından gelen golle skoru 5-4 yaparak takımını maça ortak etti. Bu dakikadan sonra oldukça güzel ve heyecanlı bir maç olmaya başladı. Macır United takımından Yunus 46.dakikada takımının 6.golünü atarak takımını bir nebze rahatlattı. Kalan dakikalarda kuzenler takımı baskısını arttırsa da aradığı golleri bulamayınca maç 6-4 Macır United takımı lehine sonuçlandı.

Macır United
Maça çok iyi başlayan ve ardarda goller ile farka giden Macırlar 2.yarı oyundan oldukça düşmelerine rağmen maça son dakikalarda asılarak güzel bir galibiyet aldılar. Kalede Erkan görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran erkan bir çok %100′ lük golleri engelleyerek galibiyette büyük rol oynadı. Defansta Nuray ve Özgür 2 lisi görev aldı. Uyumları iyi olan 2’li zaman zaman oyundan düşseler de oldukça iyi bir maç çıkardılar. Nuray savunmada çakılı kalan isimdi ve takımını arkadan çok iyi yönlendirdi. Özgür ise topu savunmadan çıkaran isimdi ve verdiği paslar ile oldukça etkili oldu. Orta sahada ise Yunus, ismail ve Süleyman 3’lüsü görev aldı. Hem savunmada hem de hücumda etkili olan 3’lüden İsmail en etkili isimlerdendi tekniği ve attığı goller ile maçın yıldızlarındandı. İsmail hem hücumda hem de savunmada oldukça etkiliydi. Verdiği kritik paslar ile göz dolduran İsmail 1 gol ile skora katkı yaptı. Süleyman ise takımını bir maestro gibi yönlendirerek galibiyette büyük rol oynadı. Forvette Ali görev aldı. Zaman zaman son vuruşlarda sorun yaşayan ali ilk yarıda attığı 2 gol ile ilk yarıda oldukça etkiliydi fakat 2.yarıda aynı etkiyi yapamadı. Sonraki maçlardan Macır United takimına başarılar dileriz.

Kuzenler Spor Club
Maça iyi başlayamayan Kuzenler takımı ardarda yediği goller ile o demoralize oldular ve ilk yarıyı oldukça farklı bir skor ile geride girdiler. 2.yarıda da ilk dakikalarda gol yeseler de Hakanın oyuna ağırlığını koyması ile farkı 1’e indirse de son vuruşu yapamayarak maçı 6-4 kaybettiler. Kalede Mehmet görev aldı. Zaman zaman iyi kurtarışlar yapsa da ilk yarıdaki kopuk oyunu ile takımının ilk yarıya farklı bir skorla girmesine neden olsa da 2.yarıdaki performansı ile alkış aldı. Savunmada Veysel, Muzaffer ve Hüseyin 3’lüsü görev aldı. İlk yarıdaki uyumları kötü olan 3’lü 2.yarı oldukça iyi performans sergilediler. Muzaffer sert müdahaleleri ile rakibi sindirmeye çalışsa da bunda etkili olamadı ve sarı kart gördü. Hüseyin savunmada görev alsa da zaman zaman ileri çıkarak ataklara çıktı. Farkı 1’e indiren gölü atarak takımını umutlandıran isim olan Hüseyin’ in bu golü mağlubiyete engel olmadı. Veysel ise savunmanın bel kemiği pozisyonundaydı ve yaptığı kritik müdahaleleri ile göz doldurdu. Orta sahada Erdem ve İlker 2’lisi görev aldı. Aralarındaki uyum fazla iyi olmasa da teknikleri ile oyuna tutunmaya çalıştılar. Erdem oyunun 2 yönünde de etkili olmaya çalıştı ve bu onu oldukça yordu İlker ise uzaktan şutları ile kaleyi yoklasa da bir türlü istediği golü bulamadı. Forvette Hakan görev aldı. Takımının en efektif ismi olan Hakan attığı 3 gol ile takımını oyunun içinde tutmaya çalışsa da bu galibiyet için yeterli olmadı. Sonraki maçlarda Kuzenler takımına başarılar dileriz.

Maçın Kaleci:Erkan
Maçın Defans:Nuray
Maçın Orta saha:İsmail
Maçın Forveti:Hakan
Maçın Adamı:İsmail
Maçın Centilmeni:Hüseyin

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.