Mucizelerin Adı Kayadibi Çeyrek Finalde!

Master Cup D Grubu 3.hafta maçında Kayadibi ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta maçın genelini hem skor hem oyun anlamında üstün götüren Karkay takımı olsa da Kayadibi takımı son dakikalarda buldukları gollerle skora denge getirdi ve maç 7 7 lik skorla sona erince bu beraberlik Kayadibi’nin gruptan Çıkmasına yetti.
Karkay takımı maça hızlı başlarken ilk bölümlerde öyle rahat bir oyun sergilediler ki buldukları pozisyonlarla skor üretmekte zorlanmadılar, attıklarının da en az 2 mislini kaçırdılar diyebiliriz. İlk yarıyı 5 3 önde tamamlasalar da rahat bir oyun sergileyen ekip biraz da skorun rehavetine kapılınca oyunda gevşeme gösterdiler ve son bölümlerde kalelerinde tehlikeler görmeye başladılar. Bitime 15 dakika kala skor 6 5 e gelse de Ahmet Yavuz attığı jeneriklik golle skoru 7 5 e getirince biraz rahatlama olsa da son 5 dakikada yedikleri 2 golle maçtan beraberlikle ayrıldılar. Aslında oyun olarak gruptaki en iyi maçlarını çıkaran ekip çok talihsiz ve acemice goller yemesi galip gelememelerindeki en büyük etkendi diyebiliriz ki ellerindeki maçı adeta rakibe hediye ettiler, maçtan beraberlikle değil galibiyetle ayrılsalardı çeyrek finale adlarını yazdıracaklardı. Savunma olarak da iyi bir görüntü sergilemelerine karşın bulunan pozisyonlar ve güzel oyunun da verdiği özgüvenle savunmada boşluklar vermeye başladılar, bu da en büyük handikapları oldu. Ahmet Yavuz oyunu yine çok iyi kurarken performansıyla sahanın en iyilerindendi, Cafer ve Recep de attıkları 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları oldular.
Kayadibi takımı sahaya bir çok eksik oyuncusuyla çıkmasına karşın adeta mucize bir beraberlik aldı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Aslında rakiple aynı seviyede bir takım olmalarına karşın neredeyse baştan aşağı revizyonlu bir kadro olması maçtan puan çıkarmalarını oldukça güç hale getirmişti ki özellikle savunma hattının yeni 3 isimden oluşması geride maça çok tutuk başlamalarına sebep oldu, oyun kurmakta çok zorlandılar, kalelerinde çok pozisyon verdiler. Rakip kalecinin düşük performansını iyi değerlendirip farkı kapatmaya çalışsalar da ileri uçta da yeteri kadar etkili olamadılar. Fedakar Kaptan Enes stoper ve orta saha mevkilerinden sonra forvette de görev yaparken burada çok istekliydi ve takımını sürekli motive etmeye çalıştı. İlk yarıda geride olmaları onları olumsuz etkilemezken 2. yarıda rakibin oyundan düşmesiyle daha kalabalık ataklar yapmaya başladılar ve savunma hattının da desteği ile net pozisyonlar buldular. Enes ve Atahan’ın golleri ile sahadan beraberlikle ayrılan ekip çeyrek finale yükselmeyi başardı. Tabi Atahan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Enes de 3 golüyle çeyrek final biletinde büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Atahan
Maçın Gümüş Adamı: Enes 
Maçın Kalecisi: Ferman 
Maçın Defansı: Alpaslan 
Maçın Ortasahası: Ahmet Yavuz 
Maçın Forveti: Enes
Maçın Golü: Ahmet Yavuz 
Maçın Centilmeni: Fatih