Mrylea City ‘ den Mükemmel Galibiyet!

Maçın Adamı:Okan
Maçın Kalecisi:Okan
Maçın Defansı:Erdoğan
Maçın Ortasahası:Alpay
Maçın Forveti:Alieren
Maçın Golü:Enes
Maçın Centilmeni:Yunus
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça Myrlea takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça tutuk başlayan Myrlea takımı net bir gol pozisyonunu kaçırdıktan sonra Osmanlı gençlergücü takımı kontra atakta Emin ile golü bularak 3.dakikada öne geçti. Bu golden sonra hemen toparlanan Myrlea takımı güzel bir atak sonunda Alpayın topu boş ağlara yollaması ile maça denge geldi. Beraberlik sonrası oyundan biraz kopan Osmanlı takımında defanstta kopukluklar oldu. Bu pozisyonları iyi değerlendiren Myrlea takımı 8. dakikada Emrahın uzaktan attığı şut ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Geriye düştükten sonra biraz daha toparlanan Osmanlı takımı uzaktan şutlar ile kaleyi yoklasada Myrlea kalecisi Okanı geçemedi. Ilk yarının son dakikalarında çok baskılı oynayan Osmanlı takımı aradığı golü bir türlü bulamadı. Myrlea takımıda farkı açabileceği pozisyonları harcayınca ilk yarının skoru 2-1 Myrlea lehine sonuçlandı.
2.yarıya Osmanlı gençlergücü takımı ilk yarının sonlarındaki gibi başkılı başladı. Fakat Myrlea kalecisi Okan çok başarılıydı. Myrlea ise kontra ataklar ile farkı açmaya çalışsada yaptığı cılız ataklarda golü bulamadı. Savunmasına yardıma gelen Alpey çok büyük bir hata yaparak topa elle dokundu ve penaltıya sebep oldu. Osmanlı takımında Alieren topun başına geçti ve kaleci Okanı avlayarak maça tekrar dengeyi getirdi. 2 dakika sonra Alieren bir kez daha sahneye çıktı Osmanlı maçta 2.kez öne geçti. Herkes Osmanlı takımı açıldı maçı koparır derken Myrlea takımında Hüsnü, Yunus yerine oyuna girdi ve takımını tekrar maça soktu. 35.dakikada Hüsnü şık bir gol ile durumu 3-3 yaptı ve maç yeniden başladı. 2 takımda maçı kazanmak için gol ararken 41.dakikada Myrlea takımı uzun top ile çıktığı pozisyonda Enesin attığı rövaşata, vole karışımı mükemmel golü ile Myrlea takımı 4-3 öne geçti. Kalan dakikalarda inanılmaz bir maç oldu. 2 takimda çok fazla gol pozisyonuna girdi. Beraberlik için baskı kuran Osmanlı takimı savunmada açıklar verdi. Uzatma dakikalarında Semih şık bir gol atarak maçın skorunu 5-3 Myrlea takımı lehine tayin etti.
Myrlea
Maçta 2 kere geri düşmesine rağmen maçtan kopmayıp maçı kazanmasını bilen ekipte yeni transferlerin uyumu sayesinde zorda olsa sonuca gitti. Kalede Okan inanılmaz bir maç çıkaran Okan galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Defanstta Erdoğan, Yunus ve Emrah 3’lüsü görev aldı. Maç boyunca inanılmaz bir efor sarfeden 3’lü hatasız bir maç çıkardı. Erdoğan savunmada en dikkat çeken isimdi savunmadan hiç çıkmayan isim takımını arkadan çok iyi yönetti ve yaptığı kritik müdahaleler ile göz doldurdu. Yunusun da Erdoğandan eksik yanı yoktu Yunus takımı geriye düştügünde takımı için kenara gelerek Hüsnünün oyuna dahil olmasını sağladı ve maçın çehresini değiştirdi. Emrah savunmanın en teknik ismiydi ve attığı çalımlar ile rakip takımdan bir kaç kişinin oyundan düşmesini saglayarak takımına hücumda destek verdi. Ortasahada Alpay ve Semih 2’lisi görev aldı oldukça kompakt olan 2’liden Alpay zaman zaman sırıtsada takımdaki ağırligı ile takim arkadaşlarına güven ve destek vererek maçın kazanılmasında büyük pay oynadı. Semih maça noktayı koyan isimdi. Pas tercihleri çok iyi olan isim oldukça iyi bir maç çıkardı. Forvette Enes zaman zaman rakip takımın savunma oyunculari arasında kaybolsada attığı muhteşem gol ile takımına maçı getiren isimdi. Oyuna sonrada giren hüsnü ise maça hareket getirerek maçın kaderini değiştiren isimdi. Sonraki maçlarda Myrlea takımına başarılar dileriz.
Osmanlı gençlergücü
Maça çok hızlı bir giriş yapıp öne geçseler de ilk yarıyı geride kapatan ekip 2.yarıda öne geçselerde ilk yarıdaki gibi skoru tutamayarak yenilgiden kurtulamadılar. Kalede Ulaş görev aldı. Uzun boyu ile dikkat çeken Ulaş kalenin küçük olması sebebiyle kaledeki farkını gösteremedi. Defanstta Seyit, Ogün ve İsmail 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olan 3’lüde Seyit savunmada çakılı kalan isimdi ve kritik müdahelelerde bulundu. İsmail fiziği ile dikkat çekerken takım arkadaşlarının kademelerine çok iyi girdi. Ogün ise hem savunmada hem hücumda görev aldı ve oldukça efektif bir maç çikardı. Ortasahada Emin ve Emrah 2’lisi oynadı. Oldukça iyi oyun çıkaran 2’liden Emrah savunmaya dönük oynasada atakları yönlendiren isimdi. Emin ise tekniği ile göz doldurdu. Takımını öne geçiren Emrah galibiyet için herşeyi yapti ama bu yeterli olmadı. Forvette Alieren bitirici bir forvet olmasına rağmen Okanı geçmekte zorlanmasına ragmen 2 gol atmayı başardı. Sonraki maçlarda Osmanlı gençlergücü takımına başarilar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.