Monarch Galibiyetle Başladı!

Günün 2. maçında Monarch Fc ile Birazhırs takımı karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümlerinde Monarch takımı daha etkili bir oyun sergilerken topla daha çok oynayan daha çok pozisyon bulan taraftılar ve rakip kalede oldukça etkili oldular. Rakip takım ise daha çok kontra toplarla etkili olmaya çalışırken net de pozisyonlar bulmalarına karşın skor üretmekte zorlandılar ve rakibe göre daha tecrübesiz olmalarının dez avantajını yaşadılar diyebiliriz. 2. yarıda birçok dalgalanmaların olduğu maçta 38. dakikada Birazhırs takımı 4 3 öne geçse de Monarch Takımı oyunu yeniden çevirmesini başardı ve nefis bir geri dönüşle sahadan 8 5 gibi farklı bir skorla galip ayrılmasını bildi,lige 3 puanla başladı.
Birazhırs takımı kadro yapısı ve kalitesi açısından geçer not alsalar da rakibe göre daha tecrübesizlerdi ve bunun eksikliğini yaşadılar. Bir ara skor avantajını yakalamalarına karşın bu avantajı koruyamayan ekip sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrılsalar da gelecek maçlar adına umut verdiler ve önemli işler yapabileceklerini gösterdiler. Genel anlamda çok koşan ve iyi mücadele eden bir takım görüntüsü veren genç ekipte Alim ve Veysel geceyi 2 şer golle tamamlarken Kaan orta alanda en çok koşan oyuncu oldu ve maçı da 1 golle tamamladı.
Monarch Takımı ise ideal kadrosu ile sahaya çıkarken birlikte yeşil sahaları özlemiş görüntüsü verdiler ve mücadeleleri ile alkış aldılar. Oyun kontrolü genel olarak kendilerindeydi ve 2. yarıda geriye düşmelerine rağmen harika bir geri dönüş yaparak maçtan 3 puanla ayrılmasını bildiler. Ercan attığı 4 golle geceye damgasını vururken kaptan Davut da 2. yarıda attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynadı ve o da sezona iyi bir başlangıç yaptı.
Maçın Adamı: Ercan
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Harun
Maçın Defansı: Ali
Maçın Ortasahası: Ercan
Maçın Forveti: Davut
Maçın Golü: Ercan
Maçın Centilmeni: Kaan

 

 

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.