Monarch Galibiyetle Başladı!

Gecenin 2. maçında Monarch Fc ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken 2. yarıda uzun süre 5 5 lik skorla devam eden maçta Monarch son 10 dakikalık bölümde 10 kişi oynamasına rağmen son dakika golüyle rakibini devirdi ve lige galibiyetle başladı.
Monarch takımı lige galibiyetle dönerken lider Liverpool takımını 6 5 lik skorla mağlup ederek ligde ne denli iddialı olduklarını göstermiş oldular. Maça iyi başlayan ekip karşılıklı gollerle geçilen ilk yarıyı 3 2 geride tamamlarken 2. yarıda sürekli gel git lerin yaşandığı maçta son bölümlere 6 kişi ve 5 5 lik eşitlikle girerken son dakikada Mustafa’nın golüyle galibiyete ulaştılar ve lige 4 puanlık bir giriş yaptılar. Kadroları daha tam olarak oturmasa da mücadele anlamında gelecek adına umut veren ekip organize atak yapmakta zorlandılar, daha çok Mustafa’nın bitiriciliğiyle gol aradılar ki tecrübeli golcü ile 3 gol buldular. Savunma olarak iyi mücadele veren ekip rakibin ataklarında iyi kapanırken rakibi uzaktan şutlara zorladılar, çok da ceza alanlarına sokmamaya çalıştılar. Mustafa 3 golüyle takımının en skorer ismi olurken Musa, Okan ve Burak diğer gollere imza atan isimler oldular.
Liverpool takımı hücum anlamında başarılı bir kadro ile sahaya çıksa da savunma bölgesine yeteri kadar özen gösterilmemiş olacak ki kaptan Sercan maç boyunca savunmada çok yanlız kaldı ve savunmanın arkasına atılan toplar sürekli tehlike oluşturdu. İlk yarıda rahat bir oyun sergileyen ekip skor avantajını da elinde bulunduruyordu ki maçı da nasıl olsa alırım rahatlığıyla oynuyordu fakat 2. yarıda takım içi tartışmalar motivasyonu düşürürken bu süreçte skora denge geldi ve rakibin de 1 kişi eksik kalmasına rağmen galibiyet golünü bulamadılar, son dakikada da kontra atak golüyle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken 2. yarının başında oyundan düşmeleriydi ki bu dakikadan sonra kapanan rakipleri karşısında gol bulamadılar, hesapta olayan bir yenilgi aldılar.
Maçın Adamı : Mustafa Hacıoğlu
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi : Harun
Maçın Defansı : Burak
Maçın Orta Sahası : Furkan
Maçın Forveti : Mustafa Hacıoğlu
Maçın Golü : Furkan
Maçın Centilmeni : Okan