Monarch Fc Ter Attı!

Günün ilk ve tek maçında Filistin Rovers takımı ile Monarch Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan Monarch takımı ilk dakikalarda bulduğu goller ile skor üstünlüğünü de eline alarak maçın hakimi oldu. Filistin takımı ise ileride istediği oyunu sahaya yansıtamazken ilk yarı 6-1 Monarch takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı 2 ekipte rölantide bir oyun sahaya yansıtırken maçı 9-3 skor ile Monarch takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Monarch Fc takımı ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alırken art arda bulduğu goller ile ilk yarıdan maçın fişini çekerken 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan ekip maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Harun fiziği ile dikkat çekerken kurtarışları ve refleksleri ile bir çok golü engelledi. Savunmada çok uyumlu olan Monarch takımında Ufuk maç boyunca savunmasını terk etmezken maçın en çok top kesen ismiydi. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtan ekipte Okan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve klası ile göz doldurdu. Forvette görev alan Mustafa ise bitiriciliğini konuştururken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip maçı zorlanmadan kazandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça istedikleri bir başlangıç yapamayan Filistin Rovers kalesinde tehlikeli pozisyonlar görürken ileride etkili olamayınca ilk yarıyı 6-1 geride tamamladı. 2.yarı rölantide bir oyun sergilerken maçı 9-3 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Emrah kalesinde bir çok gol pozisyonunu engellerken yediği gollerde savunmasının hataları çok fazlaydı. Savunmada çok fazla açıklar veren ekip bir türlü savunmada dikiş tutturamazken Ömer savunmasını toparlamaya çalışırken maç boyunca takımını yönlendirse de takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca Ömer’in de yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. İleride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamazken takımının atak varyasyonlarını şekillendiren Mustafa maç boyunca takım arkadaşlarını beslerken bir çok pas hatası oldu. Takımının gol yükünü çeken Emre ise fırsatçılığını konuştururken zaman zaman rakip savunmanın arasında kayboldu. Maça eksik kadro ile çıkan Filistin takımı bir türlü uyum yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Okan
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Harun
Maçın Savunması:Ufuk
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Yunus