Modern Çatı İnşaat Galibiyetle Başladı!

Gecenin son maçında ligin yeni ekibi Modern Çatı İnşaat ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk yarı 3 3 lük skorla geçildi, bitime 7 dakikaya kadar gol sesi çıkmasa da Modern Çatı İnşaat takımı son 3 dakikada bulduğu gollerle 4 3 geriden gelip sahadan 5 4 lük skorla galip ayrıldılar.
Kazanma Faktörleri:
Modern Çatı İnşaat takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıda yenik duruma düşmesine rağmen devrenin sonlarında bulduğu gollerle skora denge getirmesini bildi. 2. yarıya iyi başlamasına rağmen hücum hattında çok da istediği pozisyonları bulamayan ekip skor üretmekte zorlanırken son bölümde yediği golle adeta kendine geldi ve son 3 dakikada attıkları gollerle 3 puana uzandılar. Aslında önce skora denge getirdikten sonra galibiyet golü geliyorum dedi ve üst üste etkili pozisyonlarla gol aradılar, bu gol de bitime 1 dakika kala geldi. İlk maçlarında özellikle savunma hattında geçer not alan ekip hücum hattında etkili silahları olsa da bunlardan yeteri kadar faydalanamadıklarını düşünüyorum. Alınan galibiyete rağmen kondisyon eksiklikleri göze çarparken buna rağmen özellikle hücum hattındaki kaliteli ayaklarla ilerleyen haftalarda çok da iyi sonuçlar alabileceklerini düşünüyorum. Kaleci Çağlar maç boyunca takımın en etkili isimlerinden olurken hem kurtarışlarıyla hem de takımını yönlendirmesiyle galibiyette önemli rol oynadı. Savunma hattı genel anlamda üst düzey bir performans sergilerken Hüseyin savunmadan yaptığı bindirmelerle 2 de gole imza attı ve galibiyette önemli rol oynadı, orta alanda görev yapan Faruk da attığı 2 golle galibiyetin bir diğer başrol oyuncusu oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Türkoğluspor maça fırtına gibi başlayıp skor avantajını ilk bölümden eline alsa da bu avantajı ilerleyen dakikalarda yitirdi ve devreye 3 3 lük skorla girdiler. 2. yarıda aslında çok da istedikleri oyunu oynayamayan genç ekip ileride çoğalmakta zorlandı ve daha çok savunmaya dönük oynadılar diyebiliriz. Rakibin çıkamadı dakikalarda rakip sahada kalabalık olmalarına rağmen çok top kaybı yapan ekip rakip kaleye yeteri kadar şut gönderemezken bu da skor üretememelerine sebep oldu ve bu da doğrudan sonucu etkiledi. Kaptan Mehmetcan’ın 43. dakikada bireysel yeteneklerini kullanarak attığı golle eşitliği bozmalarına rağmen yine skor avantajını kullanamadılar ve sahadan 5 4 lük skorla mağlup ayrıldılar. Son dakikalarda dirençlerinin düşmesi mağlubiyette baş etken olurken uzun bir süre birlikte oynamamanın verdiği uyumsuzluk da gözlerden kaçmadı diyebiliriz. Mert takımın en çok koşan ve en dirençli olan oyuncusu olurken Volkan sürekli orta alana kadar geldi, 2 de gole imza attı, takımın başarılı oyuncularındandı.
Maçın Adamı : Hüseyin E.
Maçın Gümüş Adamı: Faruk
Maçın Kalecisi: Çağlar
Maçın Defansı: Hüseyin E.
Maçın Ortasahası: Faruk
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Mehmetcan
Maçın Centilmeni: Volkan