Mimarsinan Gençlik Tecrübeli Rakibini Zor Da Olsa Yendi!

Günün 2.maçında Çernobil ile Mimarsinan Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken maçın açılışını yapan taraf Çernobil oldu. Mimarsinan Gençlik ilk yarıya şok bir gol yiyerek başlasa da sonradan toparlandı ve ilk yarı 3-1 Mimarsinan Gençlik takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarının başında Çernobil takımı farkı azaltmayı başarırken ilerleyen dakikalarda Mimarsinan takımı farkı tekrar 2’ye çıkarmayı başarsa da Çernobil takımı Maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başardı, fakat kalan dakikalarda golü bulamayınca Minarsinan Gençlik takımı maçı 4-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Mimarsinan Gençlik takımı dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü eline aldı ve art arda bulduğu goller ile öne geçmeyi başardılar ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladılar. 2.yarıya ilk yarıda olduğu gibi gol yiyerek başlayan ekip hemen karşılık verdi ve skoru korumayı başararak maçı kazandılar. Kalede görev alan Semih refleksleri ile dikkat çekerken kurtarışları ile takımına maçı getiren isimdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Murat savunmanın can damarıydı. Neredeyse rakibin her atağına ayağını uzatan Murat hatasız bir maç çıkarırken arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride oldukça efektif olan ekipte Oğuzhan takımının maestrosu gibiydi. Atak varyasyonlarını çeşitlendiren Oğuzhan topları çok iyi dağıttı. Takımının 2 golüne imza atan Emirhan ise takımını öne geçirmeyi başarırken bitiriciliğiyle dikkat çekti. Oldukça efektif olan Emirhan maçın yıldızıydı. İlk dakikadan geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmayan Mimarsinan Gençlik takımı zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Çernobil takımı maçın başında golü bulsa da sonrasında oyundan düştü ve art arda yediği goller ile ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarının başında rakip daha topa dokunamadan golü bulan ekip sonrasında kalesinde golü görünce risk alarak goller arasada aradığı golü son dakikalarda bulunca maçı kaybettiler. Kalede görev alan Servet uzun bir aradan sonra kaledeki yerini alırken kurtarışları ile farkın açılmasını engelledi. Savunmada fazla uyumlu olmayan ekipte Ömer savunmanın bel kemiğiydi. Korkusuzca müdahalelerde bulunan Ömer kritik müdahalelerde bulunurken kusursuz bir mücadele sergiledi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Mustafa takımın beyni gibiydi. Hücumda neredeyse her top ayağına gelen Mustafa oyun görüşü ile takımını oldukça rahatlatırken attığı gollerle de takımını umutlandırdı. Forvette görev alan Naim ise tekniği ve şık hareketleriyle dikkat çekerken vücudunu çok iyi kullandı. Fakat bir türlü aradığı golü bulamayan Naim skora katkı yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İlk dakikada golü bulan ekip sonrasında oyundan düşünce maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Emirhan
Maçın Gümüş Adamı:Oğuzhan
Maçın Golü:Emirhan
Maçın Kalecisi:Semih
Maçın Savunması:Ömer
Maçın Orta sahası:Oğuzhan
Maçın Forveti:Emirhan
Maçın Centilmeni:Arif