Milanyum, Lidere Acımadı!

Günün 2.maçında lider Alacaat ile Milanyum takımları karşı karşıya geldi. Milanyum takımı maça fırtına gibi bir başlangıç yaparken maça art arda goller ile başladı. Alacaat takımı bu gollere karşılık vermeyi başarsa da Milanyum takımı art arda bulduğu goller ile farkı açtı ve ilk yarı 5-2 Milanyum takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarının başında bulduğu gol ile Milanyum takımı farkı açmaya devam ederken Alacaat takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek farkı azaltmayı başarsa da genç Milanyum takımı skor üstünlüğünü korumayı başardı. Ve maçı 9-7 skor ile Milanyum takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir başlangıç yapan Milanyum takımı kalesinde golü görse de 7.dakikada skoru 4-1’e getirmeyi başardı. İlk yarıyı 3 fark ile önde tamamlayan ekip 2.yarıya golle başlarken rehavete kapıldıktan sonra kalesinde goller görse de skoru tutmayı başardılar ve maçı zor da olsa kazandılar. Kalede görev alan Eren kalesinde devleşirken kurtarışları ile büyük beğeni topladı. Refleksleri çok iyi olan Eren takımını önde tutan isimdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Emirhan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmasını ilk dakikadan itibaren terk etmeyen Emirhan kademelere çok iyi girdi. İleride çok iyi bir oyun sergileyen ekip tek toplar ile sonuca giderken Okan takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Okan maçın kilidini açan isimdi. Maçın yıldızı olan Emre ise ince bilekleri rakiplerini egale ederken bitiriciliği ile göz doldurdu. Çok iyi bir performans sergileyen Emre attığı 4 gol ile maçın kilidini çözen kişiydi. Maça çok iyi bir başlangıç yapan ekip sonrasında skor üstünlüğünü koruyarak maçı kazanmasını bildiler

Kaybetme Faktörleri
Maça kalesinde şok goller görerek başlayan Alacaat ilerleyen dakikalarda toparlansa da ilk yarıyı 5-2 geride tamamladılar. 2.yarıya farkı azaltmak için baskılı başlayan ekip kalesinde golü görse de rakibin skordan dolayı rehavete kapılması ile farkı azaltmayı başardı, fakat bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mücahit bugün beklenen Performansı sergileyemezken çok basit goller yedi. Savunmada bugün bir türlü dikiş tutturamayan ekipte İsa’nın yokluğu çok belli olurken Emre A. savunmada elinden geleni yapsa da takım arkadaşları kendisine uyum sağlayamadı. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Ertan takımının ataklarını çok iyi yönlendirdi. Top alışverişini çok iyi yapan Ertan takım arkadaşlarını çok iyi beslerken takımının golcüsü olan Ali Rıza ise tecrübesini konuştururken attığı 6 gol ile takımını sırtlasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maça çok kötü başlayan ekip sonrasında toparlasalar da son vuruşu yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Emre (Milanyum)
Maçın Gümüş Adamı:Eren
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Emirhan
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Emre (Milanyum)
Maçın Centilmeni:Emre A. (Alacaat)