Mezunsther United Zor Da Olsa Galip!

Master Cup C grubunun 2.maçında Mezunsther United ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Mezunsther takımı art arda goller ile 5.dakikada 2-0 öne geçerken Vasco takımı bu gollerin etkisini üzerlerinden hemen atarak öne geçmeyi başardı, ve ilk yarıyı Vasco takımı 4-3 önde tamamladı. 2.yarıya Vasco takımı skoru korumaya yönelik oynayınca Mezunsther takımı baskı kurdu ve önce beraberliği sonrasında ise öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında karşılıklı goller olsa da maçı Mezunsther United takımı 6-5 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça art arda bulduğu goller ile çok iyi bir başlangıç yapan Mezunsther United takımı sonrasında rehavete kapılınca ilk yarıyı 4-3 geride tamamladı. 2.yarı savunmada çok uyumlu olan ekip uzaktan attığı goller ile öne geçmeyi başardı ve zor da olsa sahadan galip ayrılan taraf oldu. Kalede görev alan Furkan ilk yarı bekleneni veremezken 2.yarı kalesinde adeta devleşti. Kurtarışları ile skoru tutan Furkan takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Emrecan savunmada adeta etten bir duvar ördü. Her topa atlayan Emrecan korkusuzca müdahaleleri ile dikkat çekti. İleride yetenekli ayakları ile goller bulan ekipte Mehmet takımı bir maestro şefi gibi yönetirken pas alışverişini çok iyi yaptı. Maçın yıldızı olan Muhammed ise bitiriciliği ile fark yaratırken tekniği ile parmak ısırttı. Attığı bütün goller jeneriklik olan Muhammed maçın kaderini çizen isimdi. Güçlü rakibi karşısında zor dakikalar geçirse de Mezunsther takımı Master Cup’a 3 puan ile başlamayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalesinde şok goller görerek başlayan Vasco takımı oyundan düşmeyerek oyuna asıldı ve ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamladı. 2.yarı savunma ağırlıklı bir oyun sahaya yansıtan ekip rakip oyuncu Muhammed’in jeneriklik gollerine engel olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Uğur oyuna ısınamadan kalesinde goller görse de ilerleyen dakikalarda güzel kurtarışlara imza attı. Fakat bir kaç golde basit hataları vardı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte Emre savunmayı toparlamaya çalışan isimdi. Takım arkadaşlarını maç boyunca yönlendiren Emre takımın bel kemiğiydi. İleride takım oyunu ile sonuca giden ekipte Burak oldukça efektifti. Hızı ve birden dönüşleri ile rakiplerini kolay egale eden Burak iyi bir performans sergiledi. Takımın yıldızı olan Bektaş ise uzun boyu ile hava toplarında ki bitiriciliğiyle dikkat çekerken attığı 4 gol ile yıldızlaştı. Galibiyet için elinden geleni yapan Bektaşın bu performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Maç içerisinde uzun bir süre maçı önde götüren ekip devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Muhammed
Maçın Gümüş Adamı:Bektaş
Maçın Golü:Muhammed
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Savunması:Emrecan
Maçın Orta sahası:Muhammed
Maçın Forveti:Bektaş
Maçın Centilmeni:Emre