Mezunsther United Zor Da Olda Galibiyete Ulaştı!

Mezunsther United ile Liverpool takımlarının karşı karşıya geldiği maçta 2 ekipte maça temkinli başlarken Mezunsther art arda bulduğu goller ile ilk yarı 2-0 öne geçse de Liverpool takımı ilk yarının son anlarında bulduğu gol İle farkı 1’e indirdi ve ilk yarı 2-1 Mezunsther takımının üstünlüğü İle sonuçlandı. 2.yarı Liverpool takımı maça 6 kişi devam etse de beraberliği yakalamayı başardı. Fakat 6 kişi çok fazla efor sarf eden ekip oyundan düşünce Mezunsther takımı oyunun kontrolünü eline aldı ve art arda bulduğu goller ile öne geçti. Maçın son anlarında Liverpool takımı bastırsa da maçı 4-2 skor İle Mezunsther United takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibini tartarak başlayan Mezunsther United takımı ilerleyen dakikalarda baskısını arttırdı ve art arda bulduğu goller ile farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da ilk yarıyı 1 fark İle önde tamamlamayı başarabildi. 2.yarı rakibi maça 6 kişi çıkınca rehavete kapılan ekip kalesinde golü görse de sonrasında oyuna asıldı ve maçı 2 fark İle kazanmayı başardı. Kalede görev alan Emre kurtarışları ile kalesinde devleşirken takımını oyunda tutmayı başardı. Savunmada çok uyumlu olan ekipte savunmada görev alan Mehmet B. savunmada yaptığı kritik müdaheleler ile savunmayı toparlarken takım arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapattı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Sami takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü İle rakibi çözen Sami klas pasları İle takım arkadaşlarını besledi. Takımının gol yükünü çeken Muhammed bitiriciliği ile yıldızlaşırken rakip takımı çok fazla zorlarken maç boyunca golü koklayan Muhammed attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. Rakibi eksik olmasına rağmen zaman zaman zorlanan ekip zorlansa da maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça 6 kişi gelen Liverpool takımı 7.oyuncusunu sahada bulurken maça savunmada başlayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı 6 kişi kalan ekip 6 kişi olmasına rağmen beraberliği sağlarken ilerleyen dakikalarda yanlış bir taktik yapan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Melih takımını ayakta tutan isimdi. Kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon gören Melih bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Pablo savunmanın bel kemiğiydi. Hırsı ile takımını ateşleyen Pablo bir çok kritik müdahelede bulunsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ferdi sahanın en çok koşan isimlerinden biri olurken takımın dinamosu gibiydi. Mert ise bu maç beklenen performansı sergileyemezken kafası dağınık gibiydi. Takımının yıldızı olan Emrecan ise tekniği ile rakiplerini çok kolay geçerken takımını sırtlayan isimdi. Fiziğini çok iyi kullanan Emrecan istediği toplar İle buluşamasa da kendine pozisyon hazırlamayı başardı. Fakat performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. 2.yarı 6 kişi olmasına rağmen beraberliği yakalayan ekip öne geçmek için bastırınca savunmada açık verdi ve maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Mehmet
Maçın Gümüş Adamı:Sami
Maçın Golü:Mehmet
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Sami
Maçın Forveti:Mehmet
Maçın Centilmeni:Emrecan