Mertcan’a Askerlik Öncesi Güzel Uğurlama…

Gecenin son maçında Dağlılar Fc ve Dinamo Yeni Bağlar takımları karşı karşıya geldi. Müthiş mücadeleye ve mükemmel gollere sahne olan mücadelede. İlk yarı ya iki takımda hızlı başladı. Takım olarak ataklara çıkan Dinamo Yeni Bağlar ekibi geride rakibe çok boş alanlar veriyordu ve verdikleri bu alanlarda rakibin hızlı atağında golü kalelerinde gördüler. Dağlılar Fc çok istekliydi attıkları ilk golden hemen sonra bir golde Melih’ le bularak farkı ikiye taşıdılar. Bu gollerle rehavete kapılmaya ekip bir golde İsa’yla bularak ilk 10 dakikaya 3 gol sığdırmasını bildiler. Dinamo Yeni Bağlar da yenilen üst üste goller morelleri bozmuştu ama takım dostluğu mücadeleden kopmamalarına yol açtı ve dakika 13’te Mertcan’la golü bularak maça yeniden tutundular. Ama aynı dakikalarda gelen Melih’in golü Dinamonun bir türlü farkı kapatmasına izin vermiyordu. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta özelikle Dinamo Yenibağlar çok net fırsatları çok kolay bir şekilde harcadı. Bu fırsatların bir tanesinde topla buluşan Furkan güzel bir vuruşla topu filelere yöneltti. Bu dakikadan sonra daha fazla rakip kalede görülen Dinamo ekibi etkili şutlarla da rakip kaleyi yokladı ve dakika 24 ‘te Kerem’le golü bularak farkı bire indirdi. Ancak ilk yarının son anlarında Melih yine güzel bir gole imza attı ve takımının ilk devreyi 2 farklı skor üstünlüğüyle tamamlamasına yol açtı. İkinci yarıya iki ekip te temkinli başladı ikinci yarının başları orta alanda top kapma mücadeleleriyle devam ederken iki takımda güzel mücadeleleriyle diri bir görüntü sergiledi. Dinamo ekibi rakibi rakip kalede gol ararken kaptırdıkları topta Dağlılar Fc hızlı çıktı top ve İsa’ya gelen topta güzel bir bitirişle filelerle buluştu. Bu dakikadan sonra sahada bambaşka bir Dinamo Yeni Bağlar ekibi vardı. Üst üste geliştirdikleri ataklar onların peş peşe goller bulmalarını sağladı 35, te Sezginin mükemmel golü peşi sıra gelen 41 ve 43. dakikalardaki iki gol onların bir anda maça ortak olmalarını sağladı. Bu gollerle beraberliği yakalayan ekip defansta Hakan ve Ediz’in anlaşamamaları onları tekrardan geriye düşürdü. Maçın son dakikaları kıran kırana geçen maçta sahneyi alan yine sezgindi ve son dakikada takımına beraberlik golünü getirerek sahada 7-7 lik skorla ayrıldılar
Dağlılar Fc takımında bu akşam kalede Mehmet vardı kalesinde elinden gelen mücadeleyi veren oyuncu güzel kurtarışlara imza attı. Defas ta Emre, Melih ve Erhan vardı Melih bu akşam hem savunmasını iyi kardu hem çıkarttığı birbirinde güzel şutlarla takımına 3 de gol katkısında bulundu. Erhan savunmada iyi toplar keserek rakibe karşı iyi mücadele verdi. Emre savunmadaki yerini iyi korudu ve oda bu akşam elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıttı. Orta sahada Musata Mustafa ve İsa görev yaptı Mustafa güzel şutları ve attığı paslarla takımına gözle görülür bir katkı sağladı. İsa bugün gerek suratiyle gerek son vuruşlarıyla takımını taşıyan bir diğer isimdi. Forvette görev yapan oyuncu İsmail di yer yer güzel pozisyonlar yakalayan forvet golle buluşamdı.
Dinamo Yeni Bağlar da bu akşam kalede yine Ediz görev yaptı birbirinden güzel kurtarışlara imza atan tecrübeli eldiven alınan 1 puandaki katkısı gözle görülürdü. Defans da Sezgin, Hakan ve Cengiz görev aldı. Hakn bugün takımını iyi yönlendirirken savunmada da iyi işler çıkardı. Sezgin maça tutuk başlasa da dakikalar ilerledikçe kendini gösterdi yaptığı şut denemeleriyle 2 de gole imza atan oyuncu gecenin iyilerindendi. Orta sahada Furkan ve Kerem görev yaptı ikisi de gol yollarında güzel pozisyonlar bul Kerem bir çok pozisyonu şuta dönüştüremezken yaptığı vuruşlar da 2 de gol attı. Furkan bugün hızıyla rakip takımı epey yordu ve oda geceyi boş geçmedi. Forvette ise Mertcan görev yaptı maçın başlarında kolay golleri kaçıra oyuncu sonradan formuna kavuştu ve 2 gole imza attı. MERTCAN KARDEŞİMİZE VATANİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ..
Maçın Adamı : Melih
Maçın Gümüş Adamı : Kerem
Maçın Defası: Sezgin
Maçın Orta sahası : İsa
Maçın Forveti : Mertcan
Maçın Centilmeni : Cengiz

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.