Mert Varsa Sorun Yok!

Salı gecesi ilk maçında Bochka ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken Liverpool Fk takımının 1 kişi eksik başlamasının da handikapıyla Bochka takımı ilk yarıda daha etkili olurken devreyi de 4 3 önde tamamladı fakat 2. yarıda daha etkili olan Liverpool Fk takımı tecrübesiyle farkı açtı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı maça bir kişi eksik başlamanın handikabını ciddi anlamda hissederken 2. yarıda rakibin de 1 oyuncusunun sakatlanmasını fırsata çevirerek Mert’in yıldızlaşarak geceye damgasını vurduğu maçta kazanmakta zorlanmadı diyebiliriz. Her ne kadar ilk yarı kabus şeklinde geçse de Mert’in oyuna ağırlığını koymasıyla fark açıldı ve Liverpool Fk takımı üst sıralara tırmanmaya devam etti. Mert attığı 9 golle kariyerine yeni bir rekor eklerken takımın ve gecenin yıldızıydı, performansıyla büyüledi.
Kaybetme Faktörleri:
Bochka takımı bu akşam tecrübesizliğinin kurbanı olurken rakibi eksik yakalamalarına rağmen bunu iyi değerlendiremediler ve ilk yarıyı önde tamamlasalar da bunu sürdüremeyip kaleci Burak’ın sakatlanıp takımını 1 kişi eksik bırakmasıyla da sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken ilk yarıda kaçırılan goller olurken tabiri caizse dünyaları kaçırdılar ve bir çok pozisyondan sonuç alamadılar. 2. yarıda yenik duruma düştükten sonra oyundan da düşen ekip çok basit goller yerken maça tutunamadı. Gökdeniz 3 gole imza atarken Cengiz de maçı 2 golle tamamladı, Yavuz ise frikik golüyle geceye damgasını vurdu.
Maçın Adamı: Mert
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Sercan
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Gökdeniz
Maçın Forveti: Mert
Maçın Centilmeni: Furkan
Maçın Golü: Yavuz