Meksika Fırtınası Sürüyor!

Mezungladbach ile Brothers takımlarının mücadelesi kıran kırana geçerken ilk yarısı 0 0 biten maçta Mezungladbach 2. yarıda bulduğu gollerle maçı 4 2 lik skorla kazandı ve haftayı 3. sırada tamamladı.
Mezungladbach takımı maçın genelinde iyi bir performans sergilerken ilk yarıda skor üretmekte zorlansa da 2. yarı bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. Kalelerinde çokça pozisyon vermelerine rağmen Ömer’in başarılı kurtarışlarıyla ayakta duran ekip orta alandaki etkili paslaşmalarla skor üretip sonuca gittiler. Takımın Meksika’dan transferi olan Sanches Çiko lakaplı golcü oyuncu Cihan attığı 3 golle geceye yine damgasını vuran isim olurken Enes de diğer golü atan isim oldu.
Brothers takımı maça iyi başlarken ileri uçta buldukları pozisyonları değerlendirememesi en büyük handikapları oldu. Ayrıca takıma yeni katılan oyuncular uyum sorunu yaşarken bunun dışında genel anlamda iyi mücadele ettiler. Son bölümlerde yenilen goller olmasa belki maçtan puan yada puanlarla ayrılabilirdiler fakat olmadı. Furkan Ekici orta alanda oyunu iyi yönlendirirken Mehmet Eren ve Eren Can takımın gollerine imza atan isimler oldular.
Maçın Adamı: Cihan
Maçın Gümüş Adamı: Enes
Maçın Kalecisi: Ömer Faruk
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti: Cihan
Maçın Golü: Cihan
Maçın Centilmeni: Furkan