Mehmet Emin Karargah’ı İpten Aldı!

Gecenin 2. maçında Sc Terran takımı ile isim değişikliğine giden Karargah Sk takımıyla karşılaştı ve izleyenlerin keyif aldığı bir mücadele izlendi. Maça hızlı başlayan taraf Karargah S takımı olurken rakip kalede etkili ataklar yapıp 3. dakikada Murat’ın kornerden attığı güzel golle öne geçmeyi de başardılar fakat orta alanda etkili olsalar da savunmayla aralarında boşluk oluşunca ataklardan elleri boş döndüklerinde orta alanda oyun hakimiyetini rakibe verdiler ve devreyi 3 1 geride tamamladılar. 2. yarı da buna paralel devam ederken 35. dakikada skor 4 1 e gelse de oyuna 40. dakikada dahil olan Mehmet Emin maçın seyrini değiştirdi ve 45 ile 50. dakikalarda attığı gollerle maça beraberlik getirip takımına yoktan 1 puan hediye ederek geceye damgasını vuran isim oldu.
Sc Terran takımı ilk yarıda etkili ataklarla skor avantajını eline alırken takım oyununu sahaya iyi yansıtamasa da mücadelesi ve golleriyle genel anlamda oyunun hakimiydi diyebiliriz. 2. yarıda da bu üstünlüğünü sürdüren ekip çok net pozisyonları cömertçe harcayınca son bölümlerde bu kaça pozisyonları çok aradılar ve 5 dakikada yedikleri 3 golle sahadan 1 puanla ayrıldılar, büyük fırsat teptiler. Sahanın her bölümünde etkili olan ekipte en büyük eksik motivasyon eksikliğiydi ki maçı kazandık gözüyle bakmaları maçtan beraberlikle ayrılmalarına sebep oldu. Mustafa attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken daha da fazlasını atabilirdi, Yusuf uzaktan etkili şutlarla sürekli gol ararken 1 de gole imza attı. Okan orta alanda oyunu iyi kurarken Okan Şahin ise savunmadaki başarılı oyununu 1 golle süsledi, Hasan savunmayı iyi toparlarken Ufuk da sürekli hücuma destek verdi. Kaleci Erol maç boyunca yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim olurken son bölümde gelen gollerde yapacağı çok da bir şey yoktu.
Karargah Sk takımı maça atak bir oyunla başlayıp golü bulan taraf olsa da devamını getiremedi ve 3 1 geriye düştü ve devre de bu skorla tamamlandı. Aslında iyi atak yapmalarına ve 2. ve 3. bölgede etkili olmalarına rağmen savunmanın rakibi geride karşılaması her top kaybının kalelerinde pozisyon olarak görmelerine sebep oldu. Aslında 40 dakikanın özeti buydu ve orta alanda etkili olup iyi de pozisyon bulmalarına rağmen kaleciyi geçemeyen ekip dönen her topta zorlandılar çünkü geriden yeteri kadar destek alamadılar. Oyuna son 10 dakika dahil olan ve savunmada maça başlayan Mehmet Emin verdiği desteklerde attığı 2 golle geceye damgasını vurdu ve maçın yıldızı oldu. Murat orta alanda yine oyunu çok iyi kurarken etkili oyununun yanısıra sürekli etkili şutlarla gol aradı, kaleciyi geçmekte zorlansa da attığı 2 gol ve etkili oyunuyla alınan galibiyette büyük pay sahibiydi. Tunahan orta alanda yine istekli bir oyun sergilerken İbrahim de hücum hattında çok gayretliydi, 2 ye birlerde oldukça başarılıydı. Savunma üçlüsü hücum anlamında takımlarına çok katkı sağlamasalar da yerlerini hiç kaybetmediler disiplinden hiç ayrılmadılar. Fırat etkili kurtarışlarıyla farkın büyümesini engelleyen isim oldu.
Maçın Adamı: Mehmet Emin
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Erol
Maçın Defansı: Hasan
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: İbrahim