Matrahspor Bol Gollü Maçta Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk maçında Matrahspor ile Yunuselispor takımları karşı karşıya gelirken ilk yarı maç bir o takıma bir diğer takıma gitse de ilk yarıyı 5-4’lük skor ile önde tamamlayan ekip Yunuselispor takımı olurken 2.yarı karşılıklı goller ile başlarken Yunuselispor takımı farkı 2’ye çıkarmayı başarırken rehavete kapılınca rakibe çok fazla açık alan bıraktılar Matrahspor ise bu alanları çok iyi kullanırken Enes’in golcülüğü ile maçı kopardılar ve maçı 11-7 skor ile Matrahspor kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da ilk yarı içerisinde 2 fark ile geriye düşmelerine rağmen ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlamayı başardılar. 2.yarının başında fark tekrar 2’ye çıksa da oyun disiplininden kopmayan ekip Enes’in etkili oyunu ile galibiyete ulaşmayı başardılar. Kalede görev alan Cihat kalesinde 7 gol görse de 2.yarı mükemmel kurtarışlara imza atarak maça damgasını vurdu. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen Matrahspor da Nevzat maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmayı toparlayan isimdi. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Kadir tekniği ve klası ile göz doldururken Süleyman ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Süleyman oldukça verimliydi. Maçın yıldızı olan Enes ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile dikkat çekerken attığı 5 gol ile maçın fişini çeken isimdi. Maçta 2 kez 2 farkla geriye düşen ekip oyundan kopmayarak galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Yunuselispor ilk dakikalarda kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başında farkı 2’ye çıkarmayı da başaran Yunuselispor takımı skoru koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Bayram oldukça etkili kurtarışlara imza atsa da savunmanın çok açıklar vermesi ile yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla kopukluklar yaşayan ekipte Ekrem savunmada çakılı kalan isimdi. Maç boyunca arkadaşlarının açıklarını kapatmaya çalışsa da genelde yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Muhammed savunma ağırlıklı oynasa da ileride de oldukça efektifti ve 2 gole imza attı. Saffet takımının ataklarını şekillendirirken maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Takımının yıldızı olan Ayhan ise sahada en fazla efor sarf eden isimlerden biriydi. Takımı için elinden geleni yapan Ayhan takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Maçta 2 kez 2 fark ile öne geçmeyi başaran ekip bir türlü skoru tutamayınca sahadan yenilgi ile ayrıldılar.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Ayhan
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Cihat
Maçın Savunması:Nevzat
Maçın Orta sahası:Süleyman
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Ayhan