Master Cupta Sadıçlar ve Milanyum Puanı Paylaştılar!

Master Cup C grubu ilk maçında Milanyum ile Sadıçlar takımları karşı Karşıya gelirken ilk yarı tam bir gol düellosuna sahne oldu. Açılışı Sadıçlar takımı yaparken sonrasında Milanyum takımı skoru eşitlemeyi başarsa da Sadıçlar bir kez daha öne geçse de skoru bir türlü koruyamayınca Milanyum takımı ilk yarının son dakikalarında bulduğu goller ile ilk yarıyı 4-3 önde tamamladı. 2.yarıya Sadıçlar takımı baskılı başlarken beraberlik golünü bulmayı başardı. Milanyum takımı ise beraberlikten sonra baskısını arttırarak 2 fark ile öne geçti. Son dakikaları Sadıçlar takımı oldukça baskılı oynarken farkı 1’e indirmeyi başardı. Son dakikada penaltı kazanan Sadıçlar bunu gole çevirdi ve maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı. C grubunun ilk maçında puanlar bu sonuç ile paylaşıldı.

Milanyum
Maça kalelerinde gol görerek başlayan Milanyum takımı ilerleyen dakikalarda skoru eşitledi ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarının başında skor eşitlense de korkusuzca ataklarına devam eden genç ekip farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da son dakikalarda savunmaya çekilince maçı berabere bitti. kalede görev alan Eren kalesinde adeta devleşti. Bir çok güzel kurtarışa imza atan Eren yaptığı kritik kurtarışlar ile takımı oyunda tutan isimdi. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Emirhan savunmada çakılı kalan isimdi. Savunmayı toparlamaya çalışan Emirhan arkadaşlarının kademesine çok iyi girdi. Son dakikada penaltıya sebep olan Emirhan’ın son pozisyonda da yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. İleride genç olmalarına rağmen çok düzenli bir oyun sahaya yansıtan ekipte Emre takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile takımına adeta seviye atlattı. Atamert ise bitiriciliği ile fark yaratırken hızı ve tekniği ile rakipleri egale etmeyi başardı. Attığı goller ile takımını öne taşıyan Atamert maçın yıldızlarından biriydi.  İlk yarı geriye düşse de oyun disiplininden maç boyunca kopmayan ekip son dakikalara 2 fark ile öne geçtikten sonra rehavete kapılınca beraberlik kaçınılmaz oldu.

Sadıçlar

Maça kalelerinde gol görerek başlayan Sadıçlar takımı ilk yarı bir çok kez öne geçmesine rağmen ilk yarının son dakikalarında oyundan düşünce ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarının başlarında beraberliği sağlasalar da son dakikalara 2 fark ile geride giren ekip son dakikalarda baskısını arttırarak beraberliği kurtardı. Kalede görev alan Fatih kalesinde bir çok pozisyon görürken bunların çoğunda başarılı kurtarışlara imza atarak farkın açılmasına engel oldu. Savunmada Metin müdahaleleri ile dikkat çekti. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Metin maçın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekip takım oyununu tam olarak yansıtamadı. Takımın dinamosu olan Emre hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. Maçın yıldızı olan Mehmet Aytürk ise pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliğiyle takımını maça soktu. 5 gol ile yıldızlaşan Mehmet forvette takım arkadaşlarına güven verdi. Genç rakibi karşısında çok zorlanan ekip son dakikada penaltı golü ile 1 puanı kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Mehmet Aytürk
Maçın Gümüş Adamı:Atamert
Maçın Golü:Mehmet Aytürk
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Emirhan
Maçın Orta sahası:Atamert
Maçın Forveti:Mehmet Aytürk
Maçın Centilmeni:Emre

https://www.youtube.com/watch?v=KjCoIA70Lw4&feature=youtu.be