Maltepe Puanla Tanıştı!

Ligin galibiyet hasreti çeken 2 takımı Maltepe Sk ile Karkay 2543 takımı karşı karşıya gelirken müthiş mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Bulundukları sırayı kesinlikle hak etmeyen iki ekip üst düzey bir performans sergilediler ve oldukça mücadeleci bir maç çıkardılar. Top bir o kalede bir bu kalede olurken her iki ekip de maçtan galibiyetle ayrılabilirdi.
Maltepe Sk takımı ciddi anlamda forvet eksikliği hissederken daha önce de olduğu gibi yine atakları bitirme konusunda çok şanssızdılar ve bir çok net pozisyondan sonuç alamadılar, özellikle son dakikada 2 tane karşı karşıya pozisyondan sonuç alamadılar. Hem savunmada hem orta alanda iyi işler yapan ekip bir golcü transferiyle üst sıralara tırmanmakta zorluk çekmeyeceklerdir diye düşünüyorum. Caner orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süslerken Emirhan ve Hakan da diğer golleri atan isimler oldular.
Karkay takımı ise Cafer in de takıma katılmasıyla hücum anlamında daha etkili olurken Yunus Cafer ikilisi ile rakip kalede oldukça etkili oldular ve çokça pozisyon buldular. Son bölümlerde oyundan düşen ekip savunmada boşluklar verseler de sahadan 1 puanla ayrıldılar. Yunus ve Cafer maçı 2 şer golle tamamlarken kaleci Emre de kalesinde kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu.
Maçın Adamı: Cafer
Maçın Gümüş Adamı: Caner
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Caner
Maçın Forveti: Cafer
Maçın Golü: Cafer
Maçın Centilmeni: Murat