Malikane’den Farklı Tarife

Günün ilk maçında ligin yeni ve genç takımlarından Fc Çukur ile Malikane takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan Malikane takımı art Arda ataklar ile farka koşarken Çukur takımı etkisiz kaldı ilk yarı 8-0 Malikane takımının üstünlüğü ile geçilir ikram 2.yarı 2 takımda rahat bir oyun ortaya koyar iken maç sonunda skor ligin en farklı skorlarından biriydi. Maçı 24-2 kazanan ekip Malikane oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi ve hızlı başlayan ekip ilk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alır iken genç ekip karşısında farklı skor ile maçı kazanırken kalede Emrah görev aldı. Maçın genelinde kalesinde oturan Emrah bir kaç pozisyonda güzel kurtarışlara imza attı. Savunma hattına fazla iş düşmese de rakibe pozisyon şansı vermeyen ekipte Emre savunmada görev alsa da genelde ileriye destek verdi. İleride çok rahat bir oyun ortaya koyan ekip neredeyse her hücumda golü buldu. Maçın adamı olan Sunay 11 gole imza atar iken gol krallığına göz kırptı. Takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyan Malikane takımında kaleci hariç bütün oyuncular gol atarken maçı çok farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Fc Çukur çok erken bir gol yemesi ile oyundan düştü. Maç boyunca çukura düşen Çukur takımı ilk yarıyı 8-0 geride tamamlar ikram maç gittiğinde tabelada 24-2 gibi bir skor yazıyordu. Kalede görev alan İsmail ne yaparsa yapsın golü engelleyemezken takımın savunması kötü olunca onunla yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunması yol geçen hanına dönen ekipte savunma tel tel dökülürken savunmada oynayan oyuncular rakibe fazla müdahale edemedi. Tolga genelde savunmada tek kalırken diğer isimler çok kolay geçildi. İleride bir türlü ayağında topu tutamayan ekipte Furkan çok fazla top kaybı yapar izlen Tunahan takımının yıldızıydı. Takımının gollerine imza atan Tunahan 2 gol atsa da bunun pek bir önemi olmadı. Takım olarak yaş ortalaması çok düşük olan Çukur takımı rakibe göre çok güçsüz olunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sonraki maçlarda dişine göre bir rakip seçmeliler.

Maçın Adamı:Sunay
Maçın Gümüş Adamı:Emre
Maçın Golü:Sunay
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Defansı:Şerif
Maçın Orta sahası:Bünyamin
Maçın Forveti:Sunay
Maçın Centilmeni:Eyüp