Mainz’den Müthiş Geri Dönüş!

Gecenin 2. maçında Fight Club ile Mainz takımları karşı karşıya gelirken Fight Club takımı 4 1 lik üstünlüğü yakalasa da bu üstünlüğü sürdüremedi ve sahadan 8 4 lük skorla mağlup ayrılarak büyük şok yaşadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fight Club takımı özellikle ilk yarıda oyun disiplininden hiç kopmazken kaleci Furkan’ın da harika performansıyla rakibe gol şansı vermedi ve rakip kalede buldukları neredeyse bütün pozisyonları gole çevirince ciddi bir skor avantajı yakaladı. Maçın 3te 2 lik kısmını 4 1 lik üstünlükle geçmelerine rağmen skorun da rehavetine kapılan ekip oyun disiplinini biraz elden bırakınca olanlar oldu ve 5 dakikada yedikleri gollerle yenik duruma düşüp sahadan da farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele veren ekip skora aldanıp oyunlarını gevşetmeselerdi sahadan galibiyetle ayrılabilirlerdi fakat rakip takım her bulduğu golle daha da iştahlı yüklenince kendi gardları düştü rakibe dur diyemediler.
Kazanma Faktörleri:
Mainz takımı iyi futbola rağmen son vuruşlarda etkili olamayınca 4 1 geriye düştü fakat son bölümde olağanüstü bir geri dönüş yaşadı ve sahadan 8 4 lük skorla galip ayrıldı. Alınan galibiyette en büyük etken Başkan Batu’nun 4 1 geride olduklarında bile takımı sürekli motive etmesi ve hırslandırmasıydı ki bu şekilde maçı kazandılar. Ahmet’in de ileri geçmesi takımın hücum gücünü arttırırken son bölümde rakip kaleye gol olup yağarak kritik bir galibiyete imza atıp moral buldular.
Maçın Adamı: Uğur
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Defansı: Batu
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Uğur
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Osman