Beraberliklerin Takımı Vasco!

Günün ilk maçında Vasco ile Mainz takımları karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı goller ile başlarken Mainz takımı Burağın etkili oyunu ile 2-1 önde tamamladı. 2.yarı farkı 2’ye çıkarmayı başaran Mainz savunmaya çekilirken maçın son anlarında Kendisine gelen Vasco takımı art arda goller ile skoru eşitledi ve maç 3-3’lük beraberlik ile sonuçlandı.

Mainz
Maça oldukça etkili başlayan ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı farkı bir ara 2’ye de çıkarmayı başaran ekip skoru koruyamayınca beraberliğe boyun eğdi. Kalede görev alan Mehmet refleksleri ile dikkat çekerken kurtarışları ile takımını ayakta tutarken yediği golde savunması yüzünden yedi. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Ahmet etkili fiziği ile rakiplerini yıldırırken fiziğini çok iyi kullandı ve bütün toplara korkusuzca müdahale etti. İleride ayağa pas yapan Mainz takımında Asker takımın ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile oyunu rahatlattı. Forvette görev alan Burak ise bitiriciliği ve tekniği ile fark yaratırken takımını 2 kez öne geçirmeyi başardı. 2.yarı istediği toplarla buluşamayan Burak oyundan düşerken maçta 2 kez öne geçip farkı da 2’ye çıkarmayı başaran ekip skoru koruyamadı ve maçtan beraberlik ile ayrılmaktan kurtulamadı.

Vasco
Maça kalelerinde gol görerek başlayan ekip skoru eşitlemeyi başarsalar da ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarı son 10 dakikaya girilirken 2 fark ile geride olan ekip oyun disiplininden kopmayarak beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Kaan oldukça iyi bir maç çıkarırken atikliği ile dikkat çekti. Topu oyuna çok iyi sokan Kaan performansı ile takımını ayakta tuttu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Emre savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Emre arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride zaman zaman zorlanan ekipte İbrahim takımın dinamosu gibi hem savunmada hemde hücumda takımı adına herşeyi yaparken beraberliğin mimarlarındandı. İleride görev alan İsmail ise hızı ve ince bilekleri ile dikkat çekerken attığı goller ile takımını ipten almayı başardı. Maçta bir ara 2 fark ile geriye düşen ekip maçtan kopmayarak beraberliği kurtardı.

Maçın Adamı:İsmail
Maçın Gümüş Adamı:Burak
Maçın Golü:İsmail
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Ahmet
Maçın Orta sahası:İsmail
Maçın Forveti:Burak
Maçın Centilmeni:Kaan