Macırlar’dan Gol Yağmuru!

Gecenin son maçında Macırlar Sk ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 2 1 lik skorla sona eren maçı Macırlar Sk 9 2 lik skorla kazandı ve 2 de 2 yaparak yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri :
Macırlar Sk maça çok hızlı başlarken henüz ilk dakikalarda skor avantajını eline aldı. İlerleyen dakikalarda oyuna denge gelse de maçın son 10 dakikasında oyundan düşen rakipleri karşısında peş peşe gollerle farka koşan tecrübeli ekip sahadan 9 1 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Genel anlamda iyi mücadele eden ve net pozisyonlar bulan ekip ilk bölümlerde bu pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntı yaşasa da son 10 dakikada peş peşe gollerle farka koştular. Emre attığı 4 gol ve oynadığı etkili oyunla galibiyette büyük rol oynarken Emrah da 4 golüyle galibiyette etkin rol oynayan bir diğer isimdi.
Kaybetme Faktörleri :
Fight Club takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurmayı başardı ve rakip yarı alanda da etkili olmaya başladı. Devreyi 2 1 yenik durumda tamamlasalar da beraberlik şansını birkaç kere değerlendiremeyen ekip 2. yarıya istediği gibi başlayamadılar ve skor hemen 3 1 e geldi. Son bölümlerde savunma kurgusu bozulan ekip oyun disiplininden tamamen kopunca fark kaçınılmaz oldu ve sahadan 9 1lik skorla mağlup ayrıldılar. Şunu söyleyebiliriz ki son 10 dakikalık bölüme kadar oynadıkları 40 dakikalık futbolla kendileri de büyük keyif almışlardır ki belki de bugüne kadar oynadıkları en etkili futboldu. Bunu 50 dakikalık kısma yaydıklarında başarı kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum. Fatih hamlesi de yerinde bir hamle olarak göze çarparken savunma disiplinini kaybetmeleri mağlubiyette en büyük etken oldu.
Maçın Adamı : Emre
Maçın Gümüş Adamı : Emrah
Maçın Kalecisi : Yusuf
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Orta Sahası : Emre
Maçın Forveti : Emrah
Maçın Golü : Fatih
Maçın Centilmeni : Mustafa