Macırlar Türkoğluspor’u Farklı Geçti!

Gecenin 2. maçında Macırlar Sk ile Türkoğluspor takımları karşı karşıya gelirken Macırlar Sk zor da olsa güçlü rakibini farklı geçip yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Macırlar Sk takımı maça çok istekli başlayıp uzaktan şutlarla sürekli gol arayınca yani golü bulmakta aceleci davranınca ilk bölümde skor üretmekte zorlandılar. İlk bölümlerde kalelerinde ciddi de tehlikeler yaşayan ekip ilk yarıyı 1-0 önde tamamlamasını bildi. 2. yarıda farkı açan ekip sahadan rahat bir galibiyetle ayrılırken güçlü rakiplerini bozguna uğrattılar. Emre attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken kaleci Yusuf özellikle ilk yarıdaki kritik kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu galibiyette büyük rol oynadı. Savunmada ise Hikmet ve Yunus yerlerini hiç kaybetmezken rakibe göz açtırmadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Türkoğluspor takımı yaklaşık 3 haftalık bir aranın ardından sahalara dönerken bu verilen boşluk onlara olumsuz yansıdı ve eski Türkoğluspor görüntüsü vermediler. Düşük performans sergileyen ekip özellikle gol yollarında şanssız bir maç geçirirken bir çok fırsattan sonuç alamadılar. İlk yarıda Serkan kurtarışlarıyla takımını ayakta tutsa da rakibin etkili ataklarına 2. yarıda o da dur diyemezken alınan mağlubiyette en büyük etken kaçırılan net pozisyonlardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Emrah
Maçın Kalecisi: Yusuf
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Emrah
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Mehmetcan