Macırlar Sk Son Dakika Golüyle Lige 3 Puanla Başladı!

Gecenin İlk maçında ligin yeni ekibi Macırlar Sk ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Macırlar Sk takımını 3 1 lik üstünlüğü ile tamamlanırken son dakikalarda 5 5 e gelen maçta kazanan son dakika golüyle Macırlar Sk takımı oldu ve lig 3 puanla merhaba demiş oldular.
Kazanma Faktörleri:
Macırlar Sk takımı iyi savunma yaparken etkili ataklarla rakip kalede gol aradılar ve aradıklarını da buldular. Savunma disiplinini maç boyunca elden bırakmayan ekip maçı iyi savunmayla kazandılar diyebiliriz. Son bölümlerde skor avantajını yitirseler de son dakika golüyle 3 puana uzandılar.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin maça iyi başlasa da orta alanda oyunu iyi kuramadı. Daha atak bir oyun sergiler gibi dursalar da son vuruşlarda çok kötüydüler, hücum hattı olarak sınıfta kaldılar. Yenilen goller de bireysel hatalardan geldi. 2. yarıda 4 1 den 5 5 e getirerek büyük bir başarı sağlasalar da son dakika golüyle sahadan yenik ayrıldılar. Bireysel anlamda hücum hattında ön plana çıkan isim olmazken beraberlik kendileri için başarı olurdu ama onu da son dakikada kaybettiler.
Öne Çıkan İsimler:
Emrah ve Oğuzhan attıkları 2 şer golle takımın en skorer isimleri olurken Yunus savunmadaki başarılı oyununu 1 golle süsledi, Hikmet de orta alandaki istekli oyununu klas bir golle süsledi.
Maçın Adamı : Emrah
Maçın Gümüş Adamı : Oğuzhan
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Ortasahası : Hikmet
Maçın Forveti : Emrah
Maçın Golü : Hikmet
Maçın Centilmeni : Engin