Macırlar Puanı Son Dakikada Kurtardı!

Gecenin 2. maçında Macırlar Sk ile Malikhane takımları karşı karşıya gelirken Malikhane takımı 2 kere öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı ve sahadan 2 2 lik beraberlikle ayrıldı.
Malikhane takımı genel anlamda iyi savunma yapıp kontra toplarla etkili olmaya çalışırken kalelerinde çok pozisyon vermelerine rağmen kaleci Emrah’ın üst düzey performansıyla son dakikaya kadar ayakta durmasını bildi. Son dakikalara 2 1 önde giren ekip son dakika golüyle galibiyetten olurken buna rağmen geçen maçtaki farklı mağlubiyetin izlerini bugünkü oyunla sildiler diyebiliriz. Orta alanda istedikleri oyunu sergileyemeseler de uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar, çok da pozisyona girememelerine karşın skor Akif’le goller bulan ekip galibiyeti kılpayı kaçırdı. Bugün mücadele anlamında geçer not alsalar da orta alanda istenilen oyunun oynanmaması yeteri kadar pozisyon bulamamalarına sebep olurken bunun dışında iyi bir maç çıkardılar, galibiyete yakın olan taraftılar.
Macırlar Sk takımı topla daha çok oynayan taraf olurken maç boyunca rakip kaleyi şut yağmuruna tuttuysalar da şutların uzak mesafeden olması skor üretme konusunda zorlanmalarına sebep oldu. Yenilselerdi bu mücadele için puansız sahadan ayrılmaları kendileri adına üzücü olurdu, maçın hakkı beraberlikti diyebiliriz. Savunma arkasına atılan toplarda başarılı olan ekip rakibe çok da pozisyon vermezken savunma anlamında iyi bir maç çıkardılar, orta alanda iyi top da yapmalarına rağmen rakip ceza alanına girmekte zorlandılar, daha çok uzaktan şut denediler.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Akif
Maçın Kalecisi: Emrah
Maçın Defansı: Yunus
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Akif
Maçın Golü: Akif
Maçın Centilmeni: Emre Meşe